Annonce
Ugeavisen Varde

Firmaet DetLED lyser op i DR2-julekalender

Jonas Nielsen, som bor i Alslev ved Varde, har pyntet med 50.000 led-lys i haven, som blev tændt 5. december i år. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Alslev: Firmaet DetLED har hjulpet julekalenderen, Jul med Trines mor på DR2, med julelyset omkring det hus i Alslev, som man kunne se i søndagens afsnit. Det oplyser DetLED i en pressemeddelelse.

- Hos DetLED er vi stolte over at have fået lov til at hjælpe en kommende juleklassiker med deres julelysbelysning i scenerne omkring huset. Sam Produktion, som står bag julekalenderen, kontaktede os i oktober for at høre, om vi kunne hjælpe dem med nogle specielle lyskæder og figurer, skriver DetLED i pressemeddelelsen.

Specielt figurerne var en stor grund til, at Sam Produktion i samarbejde med DR valgte DetLED, da rigtig mange af virksomhedens figurer er lavet med en såkaldt twinkle effekt. Og det er for julelys-nørder. Men det betyder, at et antal, eksempelvis hver 10. led-diode, blinker i en serie, så det minder om iskrystaller, der blinker i månelys. Det giver en speciel effekt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Lav sund mad med Mette

Ugeavisen Varde

Spinat ud af ørerne

Ugeavisen Varde

Love matters

Annonce