Annonce
Ugeavisen Varde

Fitness rykker ind i tidligere brugs i Tinghøj

Det er her i den tidligere brug, der skal åbne fitness i løbet af foråret. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce

Tinghøj: Da der var dagligvarer på hylderne i brugsen i Tinghøj, fungerede det som et samlingssted i landsbyen. Det kan det blive igen, for brugsen kommer fremover til at huse foreningsfitness med navnet Vores Fitness.

- Det bliver til noget i løbet af foråret, siger Nathasia Jensen, der er formand for den lokale idrætsforening MOT G&U, som foreningsfitness kommer til at høre under, og tilføjer:

- Vi ønsker at styrke fællesskabet i vores landsbyklynge Mejls, Orten og Tinghøj

Brugsen lukkede i juni 2018, og ikke længe efter begyndte en lokal gruppe ildsjæle at arbejde for, at foreningsfitness kunne realiseres.

- Det er næsten et helt år, det har været i gang. Det er lige så stille vokset. Der er så mange foreninger herude, og vi vil ikke konkurrere eller ødelægge noget for dem, siger Nathasia Jensen og fortæller, at de derfor har holdt borgermøder, haft besøg af en konsulent fra DGI og brugt efteråret på at søge penge fra fonde.

Det er svarene på nogle af de ansøgninger, der nu er i hus, og selvom alt ikke er på plads endnu, er de så langt, at de er sikre på, at fitness bliver en realitet.

Lige nu er MOT G&U blandt andet i gang med at finde ti fitnessinstruktører, der skal undervise.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce