Annonce
Ugeavisen Varde

Fjordgård Vin er klar til gæster igen

Ib Skjærlund, vinbonde på Fjordgård i Kjelst, er glad for, at han atter kan lave aftaler om rundvisninger og vinsmagninger efter en nedlukningsperiode. Nu venter forhåbentligt en god sæson. Både for druerne og for gæsterne. Arkivfoto: Christine Aagaard-Kragh
I takt med at forsamlingsloftet hæves, er Fjordgård Vin i Kjelst atter klar til at byde gæsterne indenfor.

Kjelst: Vingården Fjordgård i Kjelst har ikke holdt alle de vinsmagninger og rundvisninger som vanligt i det forgangne år.

Ganske vist betød coronavirus, at flere danskere lagde vejen forbi ejendommen i sommeren 2020, og man fik indhentet en del af det tabte fra forårets nedlukning. Og nu begynder man så småt at være i gang igen i takt med, at forsamlingsloftet hæves.

Det skriver vinbonde og indehaver Ib Skjærlund, som også kan være stolt af, at slutningen på 2020 bød på flotte præmier til to af gårdens vine ved den internationale vinbedømmelseskonkurrence Piwi International Weinpreis.

Annonce


Vi vil gerne introducere en vermouth-tradition, vi har fra et besøg i Argentina.

Ib Skjærlund, vinbonde i Kjelst


Hvidvinen på Solaris 2019 og Rosé Cabernet Cortis 2019 opnåede begge sølvmedaljer ved konkurrencen, og hvidvinen fik desuden en særlig udmærkelse ved årets udgave af Dansk Vinskue. Rosévinen er næsten udsolgt, lyder meldingen fra Ib Skjærlund, som lokker med en mousserende æblevin som en af nyhederne på hylderne i år samt en hvid vermouth lavet på æblevin.

- Vi vil gerne introducere en vermouth-tradition, vi har fra et besøg i Argentina. Og da vermouth er genopstået som en trendy drik, er det måske lige tiden, siger Ib Skjærlund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce