Annonce
Ugeavisen Varde

Flere borgere skal tilses på ny sygeplejeklinik

Både regionen og kommunen har i forvejen flere sundhedstilbud på BorgerCenter Varde. Her ses den del, hvor Center for Sundhedsfremme har lokaler. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Varde Kommune: Kommunen har hidtil haft fem sygeplejeklinikker i Nørre Nebel, Oksbøl, Varde, Helle og Ølgod. Nu åbner endnu en klinik i Varde. Den får til huse på Borgercenter Varde og skal supplere sygeplejeklinikken på Lerpøtvej.

Åbningen af endnu en sygeplejeklinik er en del af en strategi, som skal sikre, at flere borgere vil blive bedt om at møde ind i en sygeplejeklinik, fremfor at sygeplejersken kommer hjem til dem.

Borgerne, der kommer i klinikken, oplever det - ifølge en pressemeddelelse fra Varde Kommune - generelt som en fordel, at de ikke skal sidde hjemme og vente på hjemmesygeplejersken, men i stedet kan aftale en tid, der passer dem. De er de samme sygeplejersker, de møder i klinikken, hvilket giver god sammenhæng i behandlingen.

På sigt forventes det, at der åbnes flere sygeplejeklinikker rundt omkring i kommunen. I Varde Kommune er der løbende cirka 1800 borgere, som modtager kommunal sygepleje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce