Annonce
Ugeavisen Varde

FOA Esbjerg og FOA Varde bliver til FOA Vest

FOA Varde og FOA Esbjerg er fusioneret - og Ruth Nykjær, tidligere Varde-formand, er blevet næstformand i den nye FOA Vest. Arkivfoto: Joan Karlsen
Annonce

Varde: Mange måneders forberedelse, ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger samt en stiftende generalforsamling har gjort, at FOA Esbjerg og FOA Varde pr 1. januar 2021 nedlægges og samtidigt etableres en ny afdeling med navnet FOA Vest. Det oplyser FOA Esbjerg i en pressemeddelelse.

Den nye afdeling dækker Billund, Esbjerg, Fanø, Varde og Vejen Kommuner.

Ny afdelingsformand for FOA Vest bliver FOA Esbjergs nuværende formand Susanne Johannsen og FOA Vardes nuværende afdelingsformand Ruth Nykjær bliver næstformand i FOA Vest.

- Ved at lægge kræfterne i FOA Esbjerg og FOA Varde sammen i FOA Vest bliver vi i stand til bedre at påvirke politikerne og yde hjælp og støtte til vores medlemmer, fortæller Ruth Nykjær og Susanne Johannsen i pressemeddelelsen.

FOA Vest får hovedkontor i FOA Esbjergs lokaler på Frodesgade i Esbjerg, hvor personalet bliver samlet 1. januar, men afdelingen beholder kontoret i Varde, hvor der forsat vil være åbent to dage om ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce