Annonce
Ugeavisen Varde

Fodboldfest i Varde med ekstra åbningstider og hutte-li-hut priser

Lige nu er der kun matadorpenge i vinderglasset. - Tip for en tier, alle de gange du har lyst til i byens butikker. Én vinder med det rigtige resultat får hele puljen, hvis altså vedkommende er til stede på Torvet, når kampen er slut, siger citychef Louise Høj Nissen. Foto: Malene Wonsbek

Varde Handel slipper VM-feberen løs og bakker op om denne VM-fodboldlørdag med et væld af goder tilbud og festlige aktiviteter.

Annonce

Varde: På med klaphatten og kom til Varde, hvor butikkerne denne lørdag har udvidet deres åbningstider til klokken 16.

- Vi har forskellige aktiviteter i midtbyen fra klokken 10 til 16. Der er festligheder for både store og små. Eksempelvis vil Anders Thorlund fra Popnitz, iført fodboldtøj, synge roligansange, mens han cirkulerer rundt i Kræmmergade og Vestergade. Det sker i timerne fra klokken 12.00-14.00, fortæller citychef Louise Høj Nissen og opfordrer folk til at gå med ham - eller endnu bedre til at synge sammen med ham.

I løbet af eftermiddagen vil Varde Handels maskot uddele dannebrogsbolsjer og McDonald's værtinder i uniformer give kuponer til gratis cheeseburgere. Ballonmanden laver ballondyr til alle børnene, og legesyge boldspillere kan prøve kræfter med Pannabanen, fartmåleren eller fodbold-dartskiven.

Annonce

Mal byen rød og hvid

- Vi har købt en masse rødt- og hvidt børnekridt, og så skal vi ellers have farvelagt belægningen i Kræmmergade og Vestergade med flag. Derfor har vi brug for mange børn, der har lyst til at hjælpe til, opfordrer citychefen.

I butikkernes åbningstid fra klokken 10.00-16.00 kan de handlende tippe på kampens resultat. Hver tip koster 10 kroner. Vinderen, der findes umiddelbart efter kampen på Varde Torv, får den samlede pengepulje. Vinderen findes ved lodtrækning blandt kuponer med det rigtige resultat.

- Men skal være til stede for at vinde, understreger Louise Høj Nissen, der selvfølgelig håber, at gæsterne vil benytte sig af de mange gode VM tilbud til hutteli-hut-priser i byens butikker og stille både sult og tørst i madteltet på Torvet eller hos byens restauratører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce