Annonce
Ugeavisen Varde

Formand for Varde Handel blæst bagover af gaven fra Kvickly

Gertie Baungaard Gorzelak er filialdirektør Sydbank Varde og samtidig formand for Varde Handel, hvis medlemmer Kvickly Varde har tænkt på. Jo mere støtte til butikkerne, jo større er chancen for, at de overlever coronakrisen. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Formand Gertie Baungaard Gorzelak fra Varde Handel jubler over den gave, som Kvickly Varde giver medlemmer.

Varde: Det er i nødens stund, at man finder ud af, hvem de sande venner er. Og sådan én er Kvickly Varde, der donerer merfortjeneste fra salget i nonfoodafdelingen til medlemmerne i Varde Handel.

En merfortjeneste på salg af boligudstyr og tøj, da butikkerne et lukket ned på grund af covid-19. Der er tale om et sekscifret beløb, som blandt andet skal bruges på en større annoncekampagne, når butikkerne må åbne igen.

- Nej ved du hvad. Det er godt tænkt. Kvickly kan ikke selv gøre for det. Jeg siger bare ja tak. Hvor er det bare fantastisk, udbyder Gertie Baungaard Gorzelak, da avisen overbringer hende de gode nyheder.


Nej ved du hvad. Det er godt tænkt. Kvickly kan ikke selv gøre for det. Jeg siger bare ja tak. Hvor er det bare fantastisk.

Formand Gertie Baungaard Gorzelak, Varde Handel


Blandt andet får alle de medlemmer, der er ramt af nedlukningen, en gratis helsidesannonce i Ugeavisen Varde.

- Det kan vi bruge. Vi skal have vendt nogle af vores vaner med at handle på nettet, siger Gertie Baungaard Gorzelak.

Netbutikkerne er helt klart de største vindere,  mens de fysiske butikker er lukket ned.

Annonce

Må stå sammen

Direktør Torben Storgaard hos herreekviperingen Mr. Bechsgaard i Varde glæder sig også over gaven – dog lidt mere afdæmpet.

- Jeg synes umiddelbart, at det er sympatisk. Vi kæmper en brav kamp. Det er Varde by, vi snakker om. Vi må stå sammen, siger Torben Storgaard.

Hos Boutique Sanne på Kræmmergade i Varde nejer indehaver Sanne Boldsen Andreasen og siger tak til Kvickly Varde.

- Det er flot gjort og et flot initiativ. Vi har også gået og snakket om, at det er uretfærdigt, at de må sælge tøj. Men det gør netbutikkerne jo også, siger Sanne Boldsen Andreasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce