Annonce
Ugeavisen Varde

Formand for Varde Handel: Luk butikkerne nu

- En del butikker, har valgt at lukke. Nogle butikker har valgt at holde åbent med reduceret åbningstid og andre butikker holder åbent som normalt. Min forventning er, at butikkerne har lukket på mandag, det har vi i hvert fald opfordret vores medlemmer til, siger Lene Kaas, formand for Varde Handel. Foto: Malene Wonsbek
Lene Kaas, formand for Varde Handel, opfordrer medlemmerne til at lukke forretningerne senest med udgangen af weekenden.
Annonce

Varde: Rigtig mange af Vardes butikker har i morges hængt et skilt i vinduet med lukket på grund af coronavirus. Formanden fra Varde Handel opfordrer alle medlemmer til at følge trop:

- Det havde været lettere, hvis statsministeren havde sagt, at alle detailbutikker skulle lukke, altså alle undtagen apoteker og fødevareforretninger, for så havde forretningsindehaverne ikke stået i dilemmaet skal - skal ikke, fortæller Lene Kaas, der udover formands-kasketten også er butikschef i Synoptik.

Det er en individuel vurdering, om butikkerne lukker eller ej, da der ikke er noget påbud om det, men bestyrelsen i Varde Handel står sammen om opfordringen:

- Bestyrelsen er af den holdning, at butikkerne skal lukke, så vi kan passe ekstra godt på hinanden her i Varde. Samtlige kampagner og events er aflyst indtil efter påske, og derfor er citychef Dorthe Lund nu også sendt hjem på afspadsering, oplyser formanden, der lukker sin egen forretning lørdag klokken 14.

Annonce

Tænk jer om

- Folk skal lige have en mulighed for at hente kontaktlinser eller briller, der er bestilt. Det er Synoptik-kæden, der har besluttet at lukke alle deres forretninger. Vi opretter et nødberedskab. Hvis folk har akut behov for briller eller kontaktlinser, så svarer vi på forretningens telefonnummer, der også vil være bemandet ud over almindelig åbningstid, oplyser Lene Kaas.

Hun har en stor bøn til samtlige borgere:

- Tænk dig om to gange, før du bestiller en ny bluse eller noget andet på nettet. Samtlige butikker bugner af forårsnyheder, som de nødig skulle brænde inde med. Vi lukker i særdeleshed for at passe ekstra godt på hinanden og byens borgere. Selvom vi får en håndsrækning fra staten, så taber langt de fleste butikker omsætning. Så husk at støtte de lokale butikker, når de åbner igen, lyder opfordringen fra Lene Kaas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce