Annonce
Ugeavisen Varde

Fra tanke til åbning på fem dage

- Jeg har nye varer i min almindelige butik og lagervarer i outletten. Lige nu er der kunder til begge muligheder, så jeg er glad. Vi har vildt travlt, siger Sanne Andreasen, der her gør klar til torsdagens åbning. Foto: Malene Wonsbek
I forbindelse med sit nylige 30 års jubilæum med Boutique Sanne kom indehaver Sanne Andreasen til at tænke på dengang, hun også havde outlet. Helt spontant fik hun en idé med naboforretningen i Kræmmergade.

Varde: Siden butikkerne genåbnede har Sanne Andreasen, indehaver af Boutique Sanne, haft flyvende travlt. Hun glæder sig over kundernes købelyst.

- Det er helt tydeligt, at folk har manglet byens forretningsliv, og det kommer os til gode. Mine kunder vil gerne have de nye varer, og det er dejligt. Men jeg har jo også mange andre varer på lager, som vi på grund af corona ikke er kommet af med, fortæller hun med et smil.

Da Sanne den 4. april fejrede 30 års jubilæum, var der mange minder også fra 2015, hvor forretningen flyttede fra Kræmmerpassagen til Kræmmergade.

Annonce

To på én gang

- Vi kom til at tænke på outletforretningen, som vi etablerede som led i flytningen. Det var både en god og en sjov måde at få solgt overskydende varer på. Og pludselig slog det mig, at nabolokalerne fra det tidligere Zizzi stadig stod tomme. Jeg kontaktede udlejer, og så fik vi lavet en hurtig aftale. Fra tanke til handling gik der fem dage, tilføjer Sanne med et stort smil.

Hun holder almindelig butiksåben på torsdage, fredage og lørdage, så længe hun har lagervarer, hun ønsker at få solgt. Det er kun en midlertidig ordning. Hvis der kommer en ny lejer til lokalerne, skal hun rykke ud med kort varsel.

- I sommeren 2020 da vi købte ind, anede vi ikke, at vi stod foran en ny lang coronanedlukning, så jeg har et stort lager, som vi tilbyder kunderne i outletten, med to butikker er der virkelig gang i den, og det er sjovt, siger Sanne Andreasen og gør klar til næste åbning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce