Annonce
Ugeavisen Varde

Frantz og Margit har haft Maggies sammen i ti år

Margit og Frantz Kristensen med nogel af de mange pakker til pakkekalenderene. Sidste år blev de sidste udsolgt midt i november, og de første bestilte allerede i august i år. Foto: Karina Øhlenschlæger
I marts kunne Frantz og Margit Kristensen fejre ti år med Maggies Brugskunst & Specialiteter i i Ølgod - en del af successen kommer fra nethandel.
Annonce

Ølgod: De små stikpiller i form af ord bliver afløst af grin - der er ingen tvivl, om, det gode humør er en del af opskriften på, hvordan ægteparret Margit og Frants Kristensen får både arbejdsliv og ægteskab til at gå hånd i hånd.

- Det kan godt være lidt besværligt, at skulle arbejde sammen, siger Margit Kristensen ærligt, men de er begge glade for det.

- Så må den ene jo give sig, siger hun.

- Det gør jeg også, siger han - og så griner de begge højt og bliver enige om, at det gør de nok begge to.

Inden de begyndte at arbejde sammen, tænkte de ikke så meget over det - de mødte nemlig hinanden, da de arbejdede sammen på Flensted.

Det har vi prøvet i 45 år. Om det er her eller derhjemme, det er der ikke den store forskel på

Frantz Kristensen om at vælge at arbejde sammen med sin kone igen deres butik

Annonce

Nyt job

De åbnede butikken, der ligger ud til torvet i Ølgod, fordi Margit gerne ville prøve noget andet end at arbejde på fabrik.

- Jeg var ved at være slidt, det var hårdt for hænder skuldre, siger hun.

Da butikken åbnede, arbejde hun på fuld tid ved siden af - om natten, Frantz havde også fuldtidsarbejde som værkfører, selvom han var i butikken noget af dagen. Det er først de senere år, de begge har arbejdet på fuld tid i Maggies.

- Der var mere og mere netsalg, så vi synes godt, vi kunne få det til at løbe rundt med os begge her, siger Margit Kristensen.

Annonce

Nethandel

Hvor andre detailbutikker bløder på grund af nethandel, har Maggies gjort det til en del af forretningen. De pakker og sender gavekurve, der kan indeholde glasflasker. Kurvene er pakket ind i cellofan, inden de pakkes i bobler og kasser. Det kræver en god pakketeknik og Post Nord.

- Vi har prøvet at skifte til en, der var billigere, men flaskerne gik i stykker. Post Nord sætter pakkerne forsigtigt i bure, inden de kommer i bilen, og vi får ikke mange tilbage, der er i stykker, det kan tælles på en hånd på et år, fortæller de.

Det er Frantz Kristensen, der står for indpakningen.

- Der er han meget pertentlig, siger Margit Kristensen og kigger på sin mand, der har indpakningen som sit domæne.

Maggies

Maggies Brungskunst & Specialiteter

Har butik i Ølgod, og webbutikken maggies.dk

De har også en aftale om, de er onlineforhandler af aroniaprodukter fra Stuadeengen.

Til jul har de blandt andet specialiseret sig i at lave forskellige pakkekalendre, så de har travlt med at pakke de de mange gaver ind i de sidste måneder op til jul.

Gavekurvene kan oså sendes, i butikken er der desuden te, kaffe, øl, spiritus, glaskust fra Glasgården, diverse spcialiteter inden for mad samt garn - det sidste kom med, da garnbutikken i Ølgod lukkede. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce