Annonce
Ugeavisen Varde

Frisør Hairværk i Varde Centret inviterer kon-kollega indenfor

Indehaver af Salon Hairværk Katrine Vibekka Jørgensen og Christina Busch, som nu lejer sin ind i salonen. PR foto
Frisør Katrine Vibekka Jørgensen flyttede for kort tid siden sin salon fra Kræmmergade til Varde Centret. Nu udlejer hun salonens stole til andre frisører og deres kunder.
Annonce

Varde: Frisør Katrine Vibekka Jørgensen, der for nylig flyttede sin salon "Hairværk" fra Kræmmergade til Varde Centret har nu et nyt samarbejde på plakaten. 2. november begynder frisør Christina Busch nemlig i den nye salon. Ikke som ansat, men som selvstændig.

- Jeg lejer stole ud i salonen for at samle flere selvstændige frisører på et sted. Jeg synes, det er unyttigt, at mange selvstændige står alene i hver deres forretning, og rent økonomisk er det en fordel for den enkelte selvstændige, at man kan leje sig ind og medbringe sit eget værktøj i stedet for at skulle ud og etablere en fuld forretning, siger Katrine Vibekka Jørgensen.

Christina Busch har været medejer af Klippestuen i Søndergade gennem 20 år, så det er ikke langt, hun flytter sig fra sine kunder, som hun naturligvis håber, følger med over i salonen i Varde Centret. Hun kan træffes på sit gamle telefonnummer.

Katrine Vibekka Jørgensen har plads til endnu en indlejer, som hun håber at finde inden for de næste par måneder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce