Annonce
Ugeavisen Varde

Frivillig Henning: Hverken jeg eller sommerlandet kan undvære en rendegraver

Gården er solgt, Marie og Henning har købt hus i Varde, og i et almindeligt parcelhuskvarter er der ikke plads til en stor rendegraver. – Men jeg skal nok finde et sted, hvor den kan få lov til at stå, for den vil jeg ikke sælge, siger Henning med et stort smil. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: I april solgte Marie og Henning Bloch deres landbrug på Knoldeflodvej. Efter 45 år som landmænd blev det kapitel lukket, og et nyt som pensionister er nu begyndt. Sammen med Marie er Henning flyttet til byen. Han er i fuld gang med at sælge alle sine maskiner, men der er dog én, han ikke vil af med, og det er den gule rendegraver, der har fulgt ham gennem de seneste 15 år.

- Det er en maskine, man ikke kan leve foruden. Den er stærk, og så kan den både læsse, planere, grave og meget andet, fortæller Henning, der har været frivillig hjælper i Sommerlandslauget en del år.

- Der er flere erhvervsfolk og andre her fra lokalområdet, der byder ind med forskelligt maskineri, værktøj og andre særlige kompetencer. I fællesskab får vi tingene til at lykkes. Personligt er det en stor tilfredsstillelse at være med til at lave noget, som så mange nyder og har glæde af, understreger Henning Bloch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce