Annonce
Ugeavisen Varde

Frossen dej er den lette jule-bage-løsning

- Vi har i de senere år haft stigende efterspørgsel på færdiglavet, frossen småkagedej. Nu tilbyder vi otte forskellige slags, men de sælges kun i december, så alle har mulighed for at få tid og råd til at julebage. I en enkelt af kagerne er der 14 forskellige ingredienser, og hvis folk ikke har remedierne i skabet, så kan det blive dyre småkager, fortæller Ditte Hansen, der kun bager, når parret tager op til deres hus i den svenske ødemark. Foto: Annett Bruhn
Annonce

Varde: Som udgangspunkt er det sjove ved julebagning ikke at røre ingredienserne sammen i en skål. Mange familier synes, det mest hyggelige er fællesskabet ved at forme småkagerne, sætte dem på plade og lade duften af bagværk sprede sig til hele huset.

I december måned (og kun i denne måned) hjælper bager Hansen kunderne lidt på vej, for da kan du købe chokoladespecier, pebernødder, brunkager, chokosnitter, vanillekranse, finskbrød, fedtebrød og champagneknas som frossen dej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce