Annonce
Ugeavisen Varde

FysioDanmark tilbyder patienter i Varde, Esbjerg og Billund hjælp via videokonsultationer

Fysioterapeut ved FysioDanmark, Susanne Qvistgaard, er sammen med kollegerne Tine Madsen og Mette Thomsen klar til at yde råd og vejledning via videokonsultationer fra basen i Varde. Det kommer patienter og medlemmer i både Varde, Billund og Esbjerg til gode. PR-foto
FysioDanmark Varde har normalt ca. 1000 patienter gennem forretningen - samme tal i Billund og Esbjerg. Med coronavirus-pandemien betyder nu, at man forsøger at gå nye veje for at hjælpe.

Varde: Der er blevet stille hos fysioterapeuterne hos FysioDanmark, hvor man under coronakrisen kun tilbyder behandling i kritiske situationer. Klinikken og trænigscentret på Vestre Landevej besøges under normale omstændigheder af op til 1000 patienter og medlemmer hver dag, og et lignende antal mennesker lægger vejen forbi klinikkerne i Billund og Esbjerg. Men forleden havde man på alle tre klinikker tre besøgende.

- Vi ved, at der går patienter rundt derude, som har brug for behandling, råd og vejledning, siger fysioterapeut Tine Madsen i en pressemeddelelse.

Derfor har Danske Fysioterapeuter og regionerne indgået en aftale om telefon- og videokonsultationer.

- Vi er klar fra basen i Varde, der er bemandet med nogle af vores mest erfarende terapeuter, bla Susanne Qvistgård, Tine Madsen og Mette Thomsen. Alle med 15-25 års erfaring, fortæller ejer og fysioterapeut Lars Nikolajsen.

Fysioterapeuterne hos FysioDanmark kan nu igen komme i kontakt med klinikkens patienter - og det på et "corona-sikker" måde. Fysioterapeut Susanne Qvistgaard kan nemlig vejlede og rådgive via en videokonsultation fra klinikken på Vestre Landevej. PR-foto
Annonce

Digital rådgivning

- Peer Larsen, som er klinikchef i Varde, har arbejdet intenst de seneste to dage sammen med FysioDanmarks folk for at få det op og stå så hurtigt som overhovedet muligt, ud fra en forventning om, at der må sidde nogle derude, der har brug for en fysioterapeutisk udredning og vejledning - måske relevante øvelser og gode råd, fortæller Lars Nikolajsen.

Senest mandag vil alle FysioDanmark klinikker på landsplan være i drift med videokonsultationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce