Annonce
Ugeavisen Varde

Gang i gågaderne Anton: Vi håber gågaden bliver færdig til tiden…

- Der skal være 1,20 meter "fortov", så folk i kørestole eller med barnevogne kan passere. Derfor er der ikke plads til at have tøjstativer udenfor butikken, siger Jette Grundahl Flycht, der glæder sig til en ny flot gågade. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Jette Grundahl Flycht, indehaver af butik Anton, kan godt mærke, at butikken ikke har det samme kundeflow, som de plejer.

- Vi ligger lige midt i orkanens øje, hvor de både graver op den ene vej ned mod Torvet, og hvor de store maskiner skal stå, når de skal til at skyde rør op mod Storegade. Det betyder, at vi ikke kan have tøjstativer udenfor butikken. På disse stativer plejer vi ellers at have særlig gode tilbud, der gerne skal friste kunder til at gå ind i forretningen, siger Jette Grundahl Flycht, der også er indehaver af butikken Agnes i Kræmmergade.

Lige nu modtager forretningen den ene kasse efter den anden med nye efterårsvarer, som de gerne vil vise frem.

- Heldigvis har vi en stor lokal kundekreds, som vi takker for deres tålmodighed. De har ikke svigtet os, selvom det har været bøvlet at handle i gågaden. Det er omsætningen fra strøgkunderne, vi mangler, tilføjer butiksindehaveren med et smil.

Så pakket ind i et Kinderæg er der tre ting, Jette Grundahl Flycht glæder sig over: 1) Godt samarbejde med håndværkerne 2) En ny flot gågade 3) At arbejdet bliver færdigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce