Annonce
Ugeavisen Varde

Gang i gågaderne Bruun Din Tøjmand: Jeg er så glad for at de skyder

- Vi bliver ikke så berørte af opgravningerne, fordi entreprenøren vælger at skyde rør igennem jorden her i den øverste del af Kræmmergade, siger Steffen Falk Knudsen. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Steffen Knudsen er en særdeles glad butiksindehaver. Efter lidt uro frem og tilbage om der kan skydes eller ikke kan skydes, har han endelig fået meldingen: "Vi skyder".

"Vi" er i denne sammenhæng entreprenør Svend B. Thomsen, og det, de skyder med, er ikke kanonkugler men de rør, der skal i jorden.

- For os betyder det, at vi ikke får de store maskiner, der graver dybe huller, til at larme lige ude foran butiksdøren. Vi får i opgravningsperioden kun besøg af små maskiner, der skal lave stikledninger ind til butikkerne, siger Steffen Knudsen, der både er med i Varde Handels bestyrelse og ejer af Bruun Din Tøjmand i Kræmmergade.

Sammen med de øvrige forretninger i bymidten glæder han sig over, at meldingen indtil nu er, at tidsplanen holder.

- Ifølge planen er gravearbejdet helt færdigt i slutningen af november, og så har vi fået Danmarks nok flotteste gågader. Og så er det vores tur til at skyde. Til indvielsen på Black Friday skyder vi de nye gågader godt i gang med ekstra gode tilbud, lover butiksejeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce