Annonce
Ugeavisen Varde

Gang i gågaderne - Helsam: Jeg har endnu ikke oplevet nogen der virkelig brokker sig

- Det er helt OK at have kranen hængende over hovedet, siger Tina Tungelund med et smil. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Vestergade: Fragtmændene er udfordrede, når de skal levere varer til Helsam. Med en palleløfter zig-zagger de sig forbi hegn og huller. Og det er da heller ingen hemmelighed, at butiksindehaver Tina Tungelund glæder sig til, at anlægsarbejdet er færdigt, men som stort set alle andre forretninger i midtbyen, så har hun trukket JA-hatten godt ned over ørerne.

- Vi kan godt mærke, at vi ikke har så mange strøgkunder. Heldigvis har vores faste kundekreds ikke svigtet os, og det er vi glade for. De, der er vant til at komme i butikken, spørger ofte til, hvordan vi har det, og om vi kan holde larmen og støvet ud, fortæller Tina Tungelund.

Svaret er ja, det kan de godt, fordi de kan se en ende på arbejdet, og fordi de ved, at de får en helt ny gågade.

- Vi har i opgravningstiden været lidt mere synlige på Facebook, end vi plejer at være, vi har støvsuget og tørret støv af oftere, end vi plejer, men det er småting. Samarbejdet mellem håndværkerne og os har været rigtig godt, og det er også hyggeligt, når folk fra oplandet eller turister nysgerrigt spørger, hvorfor vi graver? Og det gør vi jo blandt andet, fordi vi vil have en endnu mere hyggelig handelsby – og det er et svar, de forstå, siger Tina Tungelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce