Annonce
Ugeavisen Varde

Gang i gågaderne: Kommunikation fremmer forståelsen

Formand for Varde Handel, Lene Kaas, og tovholder for opgravningerne, Marlene Plet, står med den folder, der er blevet trykt i forbindelse med opgravningerne. Folderen kan hentes i byens butikker. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Opgravningerne i midtbyen følger planen. Det slog Flemming van Ralen fra DIN Forsyning fast på et statusmøde, hvor medlemmerne i Varde Handel og tovholderne på opgravningsprojektet var samlet. Senest den 29. november, i forbindelse med handelseventen Black Friday, skal gravearbejdet, ifølge tidsplanen, være afsluttet.

- Det er mit klare indtryk, at butikkerne her halvvejs i processen er overraskede over, hvor godt opgravningsarbejdet er forløbet. Flere havde frygtet en omsætningsnedgang på grund af besværlighederne, men det lader ikke til at være tilfældet, og det er jo glædeligt, siger Lene Kaas, der er formand for Varde Handel.

Og den positive energi er også nået Marlene Plet, projektleder fra Varde Kommune, for øre.

- Jeg blev ringet op af en kollega fra København, der ville høre, hvordan vi havde håndteret to store opgravningsrunder, med så god en dialog mellem dem der arbejder i gadebilledet, borgerne og handelslivet. Det korte svar er, at vi har været gode til at tale sammen, se muligheder og i fællesskab løse de udfordringer, der opstår undervejs, fortæller Marlene Plet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce