Annonce
Ugeavisen Varde

Gang i gågaderne: Nogle byer er i afvikling – Varde er i udvikling

Skobutikken Tops Sandersen har to indgange. – Ud mod Vestergade skal vi holde opgravningssandet fra døren, og ved indgangen her fra Fogtmanns Plads, er det efterårsbladene, siger butiksindehaveren med et smil. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Med skoforretninger i både Varde, Tønder, Blåvand og Esbjerg, er det ikke første gang, at medindehaver Bjørn Andersen fra Varde oplever opgravninger i handelsområdet. Han har dog kun rosende bemærkninger om opgravningsforløbet i Varde, som forventes afsluttet i november/december.

- Vi er i en opsvingsperiode, hvor folk gerne vil bruge penge på sig selv. Men ud over en købsoplevelse med fokus på kvalitet og god service, så vil kunderne også have at miljøet omkring butikkerne er indbydende. Med de nye gågader, det nostalgiske design og Poul Erik Bechs kunst, får vi en bymidte, der er med til at skabe den helhedsoplevelse, som kunderne efterspørger, siger Bjørn Andersen fra Tops Sandersen sko i Vestergade.

Butiksindehaveren understreger, at det er vigtigt, at Varde Kommune prioriterer denne udvikling.

- Både for lokale og turister skal det være en helhedsoplevelse at handle i byens forretninger. Vi har mange kulturelle aktiviteter i byen, og det er også med til at gavne handelslivet. Jeg glæder mig til indvielsen af vores nye historiske bymidte, siger Bjørn Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce