Annonce
Ugeavisen Varde

Gang i gågaderne: Nu vender pølsevognen rigtigt

Nu vender pølsevognen, der bestyres af Sisse Ingeberg, ud mod gaden. Foto: Kraina Øhlenschlæger
Annonce

Varde: Den 7. marts åbnede Ellas Pølsebod på Torvet i Varde. Den tonstunge pølsebod, der er designet af Varde Kommune, blev fra starten vendt ”forkert”.

- I marts vidste vi godt, at Torvet og gågaderne skulle graves op. For at undgå støv og eventuelle lugtgener fra opgravningerne, blev det besluttet at placere Ellas Pølsebod, så den vendte ”ryggen til” gravearbejdet. Lige siden vi åbnede, har jeg glædet mit til, at den bliver vendt rundt, fortæller pølsebodens indehaver, Sisse Ingeberg, der også ejer Ella's Coffee Shop.

Det har hele tiden været en aftale med Varde Kommune, at pølseboden skulle vendes, så den står rigtig fra fredag den 6. september. Dagen før, om torsdagen, var der nemlig flagdag på Torvet, og på denne dag skal pølseboden, ifølge kontrakten, hvert år, helt fjernes fra torvet.

- Salget af pølser går rigtig godt, men det bliver dejligt, når vi får åbningen ud mod butikkerne, det giver de forbipasserende en mere åben oplevelse af byens handelsliv. Nogen går forbi bagsiden og tænker, at det er en toiletbygning eller turistinformation. Nu bliver vi mere synlige i gadebilledet, og det er vigtigt for os, siger Sisse Ingeberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce