Annonce
Ugeavisen Varde

Giften kommer væk, skal den erstattes af vild natur?!

Gunner Poulsen. PR-foto
Annonce

Læserbrev: Årets finanslov er på mange måder en grøn festlov - også for Varde Kommune.

Der bliver afsat 630 millioner kroner til første fase af fjernelsen af generationsforureningerne, blandt andet giftdepotet under Kærgård Plantage. Noget, SF Varde har kæmpet hårdt for.

Men der bliver også nedsat et biodiversitetsråd, der sagligt skal se på, hvor det giver mest mening at lave 13 nye, vilde naturnationalparker. Store sammenhængende områder, hvor naturens artsrigdom og de naturlige processer skal have absolut topprioritet - her bør den vestlige del af Varde Kommune også komme i spil. Genopretningen af Filsø og Holme Å er glimrende eksempler på, at Varde Kommune har natur at byde på, når bare man tænker stort.Der bliver afsat 630 millioner kroner til første fase af fjernelsen af generationsforureningerne, blandt andet giftdepotet under Kærgård Plantage. Noget, SF Varde har kæmpet hårdt for.

Uddrag af læserbrevet


I SF Varde har vi hede drømme om et stort, spektakulært naturprojekt i den østlige del af kommunen, og det vil vi gerne arbejde videre med i byrådet, hvis vi kommer ind efter næste valg, men lige nu er en vild naturnationalpark som erstatning for forureningen i Kærgård Plantage en glimrende mulighed.

Sæt i gang byråd!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Lav sund mad med Mette

Ugeavisen Varde

Spinat ud af ørerne

Ugeavisen Varde

Love matters

Annonce