Annonce
Ugeavisen Varde

Gives bort: Genbrug og gode historier!

Hver ting har en historie!

Sådan sagde kendisfrisøren Tage Frandsen om de mange ting i sit hjem i programmet ”Kender du Typen?” På DR1. Hans hjem kan beskrives som en eksplosion af en farverig femværelses fyldt med personlighed og levet liv. Jeg synes, det er en beundringsværdig tilgang til boligindretning, at det meste i hjemmet skal have en god historie på bagen. Jeg praktiserer det selv, og efter at være flyttet i et nybygget hus, hvor hverken vægge, døre eller lofter har noget at skrive hjem om endnu, værdsætter jeg de historier, mange af vores ting kan fortælle.

Efter at være flyttet i et nybygget hus, hvor hverken vægge, døre eller lofter har noget at skrive hjem om endnu, værdsætter jeg de historier, mange af vores ting kan fortælle.

Pernille Sørensen

Tæt på, hvor jeg i skrivende i stund sidder, står min mormors klaver, som jeg ved hendes bisættelse lovede hende, at jeg en dag ville lære at spille på. På væggen ved siden af hænger et hjemmegjort vægtæppe af renvaskede halmsnore, der altid minder mig om min barndom i hestestalden, hvor vi åbnede halmballerne ved at hakke snorene over med en skovl. I stuen udgør en gammel stigereol fra et industriværksted hjemmet for vores bøger og nips. På en af hylderne står fire små musikgardere i keramik, som jeg købte så billigt på et loppemarked, at jeg fik dårlig samvittighed bagefter. På hylden over står en hel del historiebøger, jeg engang var heldig at få foræret af en fremmed. Jeg fik fornemmelsen af, at det var (eks)kærestens bogsamling, vedkommende hævngerrigt skilte sig af med, men ikke desto mindre tog jeg gladeligt imod. Hvis man tror på karma, så var der nok en grund til, at jeg havde fået en p-bøde, da jeg kom ud til min bil igen.

Annonce

Om lidt flytter en fyrretræsskænk fra Vejle ind. Den fandt jeg via et foræringskoncept på Facebook. Min svoger og svigerinde, der bor derovre, måtte smide havearbejdet fra sig, låne naboens trailer og hente skænken efter først til mølle-princippet. Således fik deres nabos haveaffald, der i forvejen lå i traileren, en udflugt tværs over Jylland og tilbage igen, da skænken dagen efter skulle afleveres hos os.

Du har måske allerede gættet, at det ikke kun handler om at kunne fortælle sjove historier. Det handler også i høj grad om vigtigheden af at genbruge. For mig er indretning med genbrug en genial måde at skabe et personligt og spændende hjem, samtidigt med at jeg holder mit forbrug i skak. Jeg håber, mine tings historier har inspireret dig til at give mere plads til genbrug og gode historier hjemme hos dig.


Annonce
Ugeavisen Varde

Musik- og Billedskolen inviterer til sommerkoncerter i det fri

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny kunderådgiver i Andelskassen i Varde

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny privatrådgiver i Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Tarm

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Cowboy-eventyret på Torvet er slut: Nu er der muligvis nye lejere til pølsevognen i hjertet af Varde

Ugeavisen Varde

Den elektrikeruddannede musicalskuespiller Christoffer Sonnich Møller afløser Liv Stevns som leder af talentskole

Ugeavisen Varde

Mere kunst i Vardes Midtby

Ugeavisen Varde

Træn kroppen og hjertet med hjertevandring

Ugeavisen Varde

Varde Bibliotek kan fejre tredobbelt jubilæum i 2022

Ugeavisen Varde

Anette var 48 da hun fik en hjerneblødning: Mediyoga har hjulpet hende tilbage til det gode liv

Ugeavisen Varde

Naturvejleder fortæller om naturens afslappende påvirkning

Annonce