Annonce
Ugeavisen Varde

Grindsted-tømrer vil udvide i Blåvand

Martin Moen har været selvstændig siden 2015. Da han fik flere og flere opgaver i Blåvand, ansatte han sidste år Jonas Thomsen, der er lokal. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce

Blåvand/Grindsted: Flere og flere af tømrer Martin Moens kunder begyndte at efterspørge hans ekspertise til opgaver på deres sommerhuse i Blåvand. Derfor ansatte han i efteråret sidste år den lokale tømrer Jonas Thomsen, der tidligere har arbejdet i Blåvand.

- Vi fik flere forespørgsler herudefra, så det er praktisk med Jonas, der bor herude, og han er et kendt ansigt, siger Martin Moen og tilføjer, at han da gerne vil have endnu flere ordrer i sommerlandet:

- Så vi kan ansætte en makker til Jonas herude.

Jonas Thomsen bor i Ho, men han er ved at være færdig med at bygge familiens nye hus i Oksbøl, så de snart kan flytte ind.

Martin Moen (th.) håber på, at de snart får så mange opgaver i Blåvand, at Jonas Thomsen (tv.) får en fast makker. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce

Basen

Martin Moen blev selvstændig tømrer i hjembyen Grindsted i 2015, men nu ser han også mod vest. Det er på grund af transporttiden fra Grindsted, han foretrækker arbejdskraft, der bor lokalt.

- Så skal vi ikke køre så meget, siger han, der har de øvrige ansatte til at arbejde omkring Grindsted.

Firmaet udfører tømrerarbejde og er med bag hele opførelsen af nye huse eller sommerhuse.

- Vi er med til at stå for hele processen, og vi står for kontakten til de andre håndværkere, siger Martin Moen, der har forskellige faste samarbejdspartnere, som han ved, han kan stole på.

- Man hjælper hinanden, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce