Annonce
Ugeavisen Varde

Guldvindere gafler landsholdskører hos rivalerne

Tim Sørensen har kørt speedway i Esbjerg de seneste fem år, men nu føler han, at der skal ske noget nyt. Den nye arbejdsgiver hedder Region Varde. Foto: Chresten Bergh

19-årige Patrick Hansen skifter fra Grindsted til mesterholdet Region Varde i den kommende sæson.

Annonce

Varde/Outrup: De vandt guld igen i denne sæson i Region Varde efter en fejende flot superfinale på eget anlæg, men selvom det jo altså går meget godt, bliver der nu ikke hvilet på laurbærrene.

Holdleder Steven Andersen er allerede godt i gang med at få samlet et slagkraftigt hold til den kommende sæson. For to uger siden forlængede Mikkel Bech sin aftale - og nu er endnu en kører så på plads.

Patrick Hansen, der er kategoriseret som C-kører, er ny mand i Region Varde-vesten.

- Ham har vi store forventninger til. Han er et stort talent, og jeg synes faktisk, at han har været en smule overset, siger holdleder Steven Andersen.

For Tim Sørensen, der i år har kørt for Esbjerg, er den fremtidige adresse også Varde Motor Arena i Outrup

- Jeg har altid gået og pjattet med Steven (holdleder Andersen, red.) i Outrup. Han har stukket til mig flere gange omkring et skifte, og nu er tiden så bare inde.

- Jeg glæder mig til at komme til en klub, hvor man kan sige "goddag" til hinanden og også lave noget sjov undervejs, siger han.

Patrick Hansen har netop sat sin underskrift på en 2019-aftale med Region Varde Elitesport. der vandt guld i ligaen i denne sæson.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce