Annonce
Ugeavisen Varde

Højsæsonen er reddet i feriehusbranchen

Lars Ravnholt er sikker på, at der er styr på alt praktisk inden 15. juni. Arkivfoto: Christina Simonia Straarup
Bureauchef Lars Ravnholt fra Købmand Hansens Feriehusudlejning er meget tilfreds efter udmeldingen om grænseåbningen. Han er sikker på, at der vil komme mange tyskere til den danske vestkyst fra 15. juni.
Annonce

Henne: Fra 15. juni kan tyskere komme ind i landet, hvis de kan dokumentere, at de har bestilt minimum seks overnatninger et sted udenfor København. Det er Lars Ravnholt, bureauchef hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, meget glad for.

- Vi er ret sikre på, at tyskerne kommer i hobetal. Vi kan se, at mange har booket, inden de vidste det her, i en forhåbning om at de kunne komme inden ret længe. Vi synes, 15. juni er en fin dato, siger han.

15. juni betyder, at hele højsæsonen er reddet i feriehusbranchen.

Nu skal de næste uger bruges på at få det praktiske på plads. For eksempel forlød det på statsministerens pressemøde forleden, at feriehusudlejerne får noget informationsmateriale på flere sprog, som de skal udlevere til turisterne.

- Der er ingen tvivl om, at informationen til vores tyske gæster, om hvordan de skal forholde sig, hvis de eksempelvis bliver syge, skal vi jo nu frem til den 15. blive helt enige om, hvordan vi skal håndtere. Der er en kæmpe velvilje fra hele kystturismen til at overholde de ting, vi skal gøre, for at sundhedsmyndighederne også synes, det er forsvarligt, siger bureauchefen.

Grænseåbning

  • Fra 15. juni åbner grænserne - dog med restriktioner - til Norge, Island og Tyskland.
  • På den jyske vestkyst er det især tyske turister, der kommer mange af.
  • De kan kun komme ind i landet, hvis de har booket minimum seks overnatninger. Det bliver intet problem i feriehusbranchen, hvor man som regel lejer et sommerhus i mindst en uge.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce