Annonce
Ugeavisen Varde

Hallohviiiiiin i Varde Garten

Nu er de her igen... skeletterne i Varde Garten vælter op af jorden. PR-fotos
Så vælter skeletterne atter frem i Varde Garten, der byder velkommen til (u)hyggelige aktiviteter for hele familien.
Annonce

Varde: Fra fredag den 9. oktober kan man få et hyggeligt familiegys i Varde Garten, der vil været udsmykket med kirkegård, spindelvæv, edderkopper, græskar, orange lys, heksebrønd og med røg/tåge maskiner om aftenen. Sidste år benyttede mange familier, lejligheden til at lave selfies og familiebilleder indeni Danmarks største kunstige græskar på 2 x 1,5 meter med lys. Dette græskar vil igen være at finde i Varde Garten fra den 9. oktober og frem til 1. november.

Der er mulighed for at lave et skørt familiefoto i det mega store græskar i Varde Garten. PR-fotos

- Sidste år var det virkelig en fornøjelse at se så mange glade børn og voksne, der var forbi  Varde Garten for at opleve udsmykningen, stemningen og aktiviteterne. Dog er vores aktivitetsprogram i år desværre reduceret og med skarpe begrænsninger på deltagerantal, da vi selvfølgelig tager forholdsregler og følger retningslinjer i forbindelse med Covid-19, oplyser Karina Vagner, der er eventkoordinator i Varde Garten.

Selvom Covid-19 restriktioner sætter begrænsninger for aktiviteterne, så har Varde Garten pyntet op til  halloween. PR-fotos

Der er mulighed for at deltage i zombie-kokkeskole for børn, familiebingo, græskarudskæring, pyntning af cup cakes, male og tegneaktiviteter. Find hele programmet på vardegarten.dk eller Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce