Annonce
Ugeavisen Varde

Hans Tyrrestrup fortæller om sin vej mod verdensmålene

Torsdag den 10. september klokken 19.00 holder kunstner Hans Tyrrestrup foredrag om udstillingen ’Hans Tyrrestrup – The Global Goals – Verdensmålene’ på Varde Bibliotek. PR-foto
Annonce

Varde: Torsdag den 10. september klokken 19.00 holder kunstner Hans Tyrrestrup foredrag om udstillingen ’Hans Tyrrestrup – The Global Goals – Verdensmålene’ på Varde Bibliotek. Det skriver Varde Bibliotek i en pressemeddelelse.

Hans Tyrrestrup, der bor i Thorstrup, har et langt kunstnerisk virke bag sig, har udstillet i Europa, Mellemøsten og USA og er repræsenteret på danske og udenlandske museer.

Udstillingen signalerer en ny udvikling i kunstnerens arbejde. Hvor han tidligere har arbejdet introvert og med udgangspunkt i eget liv, har arbejdet med 'Verdensmål på paletten' taget udgangspunkt i verden og samfundet.

Hans Tyrrestrup har valgt at udlåne udstillingen til interesserede parter uden beregning i hele 2020 for at udbrede kendskabet til verdensmålene. Til december vises the Global Goals i Varde.

Foredraget er kommet i stand gennem et samarbejde mellem blandt andre Varde Kunstforening, Varde Bibliotek og Hans Tyrrestrup.

Hans Tyrrestrup - The Golden Goals. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce