Annonce
Ugeavisen Varde

Henriette Lange, Vink-iværksætter: Vink er et trygt fællesskab

- Jeg er med i fællesskaber og er på kurser med andre frisører, men det at være i et netværk med helt andre faggrupper giver mig en helt anden indsigt, siger Henriete Lange. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Henriette Lange var blot 23 år, da hun åbnede selvstændig frisørforretning – Salon Cura Organic på Ribevej i Varde. I dag er hun 40 år og har en trofast kundekreds, men hun er stadig ene i sin salon. For hende er Vink et fællesskab, hvor man trygt kan dele både glæde og bekymringer.

- Min mand arbejder i England i vindmølleindustrien, så han er ofte væk, og jeg har haft stor glæde af at kunne sparre med de andre selvstændige kvinder i Vink. Vi taler om ting, man skubber væk i dagligdagen, fordi der er mange andre gøremål. Det kunne være spørgsmål i forbindelse med medlemskab af en A-kasse, om nye ideer til at markedsføre sig på Facebook eller andet, fortæller Henriette Lange, der ikke arbejder på fuld tid, for hun prioriterer at have tid til at kunne køre parrets to børn til fodbold og golf.

- De spiller begge på eliteniveau, og jeg bruger meget tid på kørsel. Fagligt betragter jeg mig selv som håndværker, og jeg får også meget ud af at høre, hvad og hvordan de andre håndværkere prioriterer deres tid og forretning. Ud over fællesskabet er det vigtigste, at jeg føler mig tryg. Der er altid én af dem i gruppen, jeg kan kontakte, hvis jeg har et problem, siger Henriette Lange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce