Annonce
Ugeavisen Varde

Corona og hjemmeskolen: Ingen bedste-besøg

Lukas har lært at lave pasta. Han hygger sig med mor, der arbejder hjemme. Privatfoto
Annonce

Nordenskov: Lucas er ni år og elsker at game. I denne tid får han nok lov til at være lidt mere på computeren, end han plejer.

- Jeg arbejder i produktimplementeringen hos Nobia i Ølgod og har arbejdet hjemme siden torsdag, hvor jeg stempler ind via min computer klokken seks om morgenen. Man skal lige vænne sig til at arbejde hjemmefra, men det skal nok gå, for jeg er ansat i en virksomhed, der virkelig informerer og servicerer deres medarbejdere, fortæller Linda Marie Toft.

Sammen med sin mand og søn bor familien i et hus på landet et par kilometer fra Nordenskov, så her er man naturligt på afstand af andre mennesker.

- Vi besøger ikke bedste og farmor, og de får heller ikke lov til at passe Lucas. Min mor er diabetiker og skal passe på sig selv. Lucas er oppe klokken otte, hvor han laver en times lektier, så får han fri, og så er der skoletid senere på dagen, siger Linda, og fortæller om en lærerig episode.

- Lucas var sulten. Han ville have pasta. Jeg skulle arbejde, og så måtte han jo selv i gang i køkkenet. Først med at stave sig igennem brugsvejledningen, og herefter lærte han at betjene komfuret. Min mand, Søren, arbejder hos Kvist Industries i Årre. Han er lagerchef, og hans arbejdsdag kører videre som normalt, så Lucas og jeg hygger os med arbejdsdagene derhjemme, lyder meldingen fra Linda Marie Toft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce