Annonce
Ugeavisen Varde

Hotel Varde Garten: Selvbetjente hotellejligheder giver mulighed for familiebesøg

Hver lejlighed har en pinkode, som kunden modtager umiddelbart før lejemålet begynder. Pinkoden virker som en nøgle. PR-foto
Annonce

Varde: Hotelværelserne i Hotel Varde Garten kalder på gæster. Et corona-ekko der runger. Og skulle man nu ønske, under de givne restriktioner, at få besøg af familie eller venner, så er der mulighed for at bo sikkert i midtbyen.

- Ligesom mange steder i København og storbyerne, så foregår bookingen af vores hotellejligheder 100 procent online. Man booker og betaler på nettet. Herefter får kunden mailet en kode, der virker som en nøgle, så man ser ikke et menneske fra check-in til check-out og kan dermed føle sig helt tryg, siger indehaver Michael Bech.

Hotel Varde Garten har åben for bookinger - hvor man ikke møder andre mennesker. PR- foto

Man kan være fire i hver lejlighed, uanset størrelse.

- I de to store hotellejligheder,  er der køkken, så man selv kan lave mad. I de mindre hotellejligheder er der tekøkken. Fire hotellejligheder har gårdhave eller altan og alle har selvfølgelig gratis wi-fi og parkeringsplads, siger Michael Bech med et smil og tilføjer:

- Hvis familiemedlemmer, der bor langt væk, ønsker at besøge en slægtning, eventuelt i den kommende vinterferie, så er det altså muligt at indlogere sig i vores selvbetjente hotellejligheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce