Annonce
Ugeavisen Varde

Hun samler ind til et påskeæg til alle de gamle på plejehjem

Helle Moslund har ikke selv familie på plejehjem, men hun fik den ide at starte en indsamling, så alle de ældre, der er på plejehjem og ikke kan få besøg, får et påskeæg, og det samme gør medarbejderne. Foto: Yvonn Tittel
Helle Moslund fik en god idé. Hun har sat en indsamling i gang, så der kan komme påskeæg ud til beboere og personale på Vardes plejehjem.
Annonce

Varde: Helle Moslund og hendes medarbejder Anja Rahbek Sørensen har travlt. Helle har de seneste fem år været indehaver af Larsens Blomster i Varde, og i denne corona-tid, hvor familier og venner ikke må besøge hinanden, er der mange, der siger det med blomster. Selv har Helle Moslund fundet på at sige det med chokolade. Onsdag eftermiddag søsatte hun en indsamling til påskeæg til alle beboere og medarbejdere på plejehjemmene Carolineparken og Lyngparken i Varde.

Indsamlingen

  • Vil du være med til at støtte påskeæg til beboere og personale på plejehjemmene i Varde, kan du indbetale på 40205. Det er Larsens Blomsters mobilepay. Skriv ”påskeæg” i beskeden.
  • Indsamlingen løber til og med mandag 30. marts.
  • Helle Moslund opfordrer til, at giverne skriver en kommentar på butikkens Facebook.
  • Larsens Blomster giver påskebuketter til spisebordene på Carolineparken og Lyngparken, når påskeæggene bliver kørt ud, dagen før skærtorsdag.
Annonce

Idé fra Aabenraa smittede

- Jeg så en artikel i JydskeVestkysten om en delikatessebutik i Aabenraa, der havde sat en indsamling i gang, så hele lageret af chokolade kunne gives som en påskehilsen til medarbejderne på Sygehus Sønderjylland, siger Helle Moslund og fortsætter: - Vi har ikke noget sygehus i Varde, men så tænkte jeg på alle de gamle, der ikke kan få besøg på plejehjemmene. Før hun lynhurtigt skred til handling, ringede hun til plejecentrene Lyngparken og Carolineparken i Varde for at høre, om de overhovedet må modtage.

Annonce

415 beboere

- Der er nogle, der spørger, om vi også giver til plejehjem i Ølgod og Oksbøl. Det er som udgangspunkt til plejehjemmene i Varde, siger Helle Moslund og fortsætter: - Jeg er ved at forhandle pris på gode, små, indpakkede marcipanæg. Jeg regner med, jeg får tre for 50 kroner. I hvert fald. Og der er 415 beboere og medarbejdere på de to plejehjem i Varde, så hvis vi samler 20.000 kroner ind, så er det klart, så kommer det på tale at udvide området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce