Annonce
Ugeavisen Varde

Hvis du vil sælge dit sommerhus så slå til nu

Ejendomsmægler Alfred Larsen fra home i Nr. Nebel og Blåvand håber, der er flere, der vil sætte deres sommerhuse til salg. Han har nemlig købere til sommerhuse i alle prisgrupper. Arkivfoto
Sommerhussalget slår alle rekorder og priserne er steget - men der er for få huse til salg til de mange købere, lyder det fra ejendomsmægler, Alfred Larsen, fra home Nørre Nebel og Blåvand.

Nr. Nebel/Blåvand: Den lokale ejendomsmægler Alfred Larsen kan bedst beskrive starten af 2021 som ”boligmarkedets anden corona-bølge”, hvor et i forvejen højt salg har fået et ekstra hak op under den seneste omfattende nedlukning. 2020 blev uventet et år med en ren optur for sommerhussalget, som ovenikøbet holder sig helt på toppen af bølgen her i 2021. Køberne er fortsat usædvanligt aktive for årstiden, skriver Alfred Larsen i en pressemeddelelse.

Alfred Larsen har armene oppe over en stigning i sommerhussalget på 55 procent i 2020 sammenlignet med 2019. Og det gode salg er fortsat, så starten på 2021 ligger hele 80 procent over samme periode sidste år, viser homes tal. Priserne har også pil op – de er steget med omkring 13 procent i snit det seneste år.

Annonce

Flere yngre købere

- Selv om der nu er lidt flere sommerhusejere, som er begyndt at sætte til salg, er der fortsat alt for få huse til de mange købere. Vi oplever, at sommerhuskøberne er en broget skare. Vi møder dog klart flere yngre familier end før, og de køber huse i næsten alle prisklasser, siger Alfred Larsen.

Den lokale ejendomsmægler forklarer, at det er en bred vifte af omstændigheder under corona-pandemien, der har drevet salget op. Lige nu er der mange familier, der udlever en gammel drøm om et sommerhus, da de ikke kan rejse til udlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce