Annonce
Ugeavisen Varde

I år er julen i Varde særlig magisk

For øjeblikket er Varde Handel, i samarbejde med 7-kantens eventhold og professionelle fotografer, ved at lave billeder og video af julemandens vækning og en adventskalender. Her er Rasmus Bendix og Nikoline Hendriksen i gang med en optagelse. Foto: Malene Wonsbek
I år vækkes julemanden på Varde Handels facebookside, og der er adventshemmeligheder med konkurrencer. Nissebanden underholder med fortællinger, sjov og ballade, men ikke på Torvet, for i år er julekalenderen blevet digitaliseret.
Annonce

Varde: Det er en magisk jul vi går i møde. I løbet af ugen bliver det store juletræ opstillet på Torvet, og de mange julelys bliver tændt uden julemandens hjælp. På lørdag vil 7-kantens Nissebande vække julemanden, så han kan sørge for, at der kommer julestemning i byen, for allerede dagen efter, søndag den 29. november, er det første søndag i advent, og så går det løs med juleunderholdningen for store og små.

Imellem optagelserne øves de næste replikker. Her er det Mona Klitgaard (tv) og Rikke Anthonsen, der gør sig klar. Foto: Malene Wonsbek


Vi håber rigtig mange går med på legen, og vil se de små film vi laver og deltage i konkurrencerne.

Bykoordinator Nissen


I år er julen nemlig særlig magisk. Ikke et ord om en pandemi, der begynder med c, men derimod masser af juleglæde, konkurrencer, sang og underholdning på Varde Handels facebookside.

På første søndag i advendt går konkurrencen ud på finde fire forskellige nisser i byen. God fornøjelse siger Nissebanden fra 7-kanten. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Digital underholdning

- Ingen skal snydes for julekalender og julestemning. Både den store postkasse og den kæmpe julekalender vil på sædvanlig vis indtage deres faste pladser på Torvet. Der vil dog ikke være underholdning, som vi plejer, for i år har vi lavet en digital adventskalender, fortæller bykoordinator i Varde Emma Louise Nissen-Ripley.

Samtlige adventsafsnit blev optaget i 7-kantens værksted på Kærvej. Her er den ni-årige luciabrud Josefine Koch Kaas på vej til optagelser. Foto: Malene Wonsbek

Og bemærk lige et af hendes efternavne. Nissen. Hun har særlige forbindelser, og skal nok gøre sit til at julestemningen i Varde bliver ekstra god i år.

Juuuuhhhuuu jul er sjovt - Rikke Schlüter (tv) er tovholder for eventgruppen fra 7-kanten, der i samarbejde med bykordinator fra Varde Handel, Emma Louise Nissen-Ripley, står for den digitale julekalender. Foto: Malene Wonsbek

Julerier i Varde

Lørdag den 28. november vækker 7-kantens Nissebande julemanden. Følg med lige når det sker klokken 11 på facebooksiden: Varde Handel.

Hver søndag i advent klokken 10, kan man på Varde Handels facebookside også se de fire afsnit af adventskalenderen. En kalender med sjov og konkurrencer for hele familien.

- Vi optager en adventskalender i samarbejde med 7-kanten og med hjælp fra fotograferne Kim Kaminski og Rasmus Bendix. I de fire adventsafsnit opfordrer vi borgerne til at udforske byen og de lokale butikker.

Fotograferne Kim Kaminski og Rasmus Bendix sørger for, at optagelserne kommer i hus. Foto: Malene Wonsbek

Vi håber, rigtig mange går med på legen og vil se de små film, vi laver, og deltage i konkurrencerne, siger Nissen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Winnie trodser corona og har åbnet sin drøm om spisestedet Biizar på Ndr. Boulevard i Varde

Annonce