Annonce
Ugeavisen Varde

I år kan du købe firmajulegaven helt lokalt

Trine Thomsen, medindehaver af El-Gården i Varde, var træt af at se store landsdækkende firmaer rende med omsætningen på firmajulegaver lokalt. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Varde Handel og Ølgod Handel og Erhverv har slået sig sammen om en ny hjemmeside, hvor man kan købe sine firmajulegaver hos lokale forretninger.

Varde/Ølgod: Trine Thomsen fra El-Gården i Varde er en handlingens kvinde. Og efter i flere år at være blevet irriteret over at se de store julegavefirmaer rende med omsætningen, når der skulle købes firmagaver til de lokale firmaers ansatte, tog hun et initiativ.

Hun gik på nettet for at købe domænet vardegaver.dk. Og opdagede, at det allerede var optaget. Det var Ølgod Handel og Erhverv, der havde købt det allerede sidste år, da de oprettede ølgodgaver.dk.

- Jeg kunne sagtens få lov til at overtage domænet. Men så snakkede Jens fra Ølgod Handel og Erhverv og jeg, om det ikke var meget bedre, hvis vi gik sammen om projektet, fortæller Trine Thomsen.

Annonce

Det betyder, at det i år er muligt at købe firmajulegaver og støtte de lokale forretninger i både Varde og Ølgod via portalen lokalgaver.dk.

Allerede pæn opbakning

- På den her måde gør vi det rigtig nemt for virksomheder og institutioner i Varde Kommune, fordi de ikke skal vælge mellem butikker i Ølgod eller Varde, men kan støtte begge steder via samme portal. Uanset hvad, er det lokalt, og det er vigtigst, siger byudviklingschef i Ølgod, Jens Wormstrup, som også ser det som en mulighed, at andre handelsstandsforeninger i kommunen kan komme med på sigt.

Jens Wormstrup er byudviklingschef hos Ølgod Handel og Erhverv. Han ser det som en mulighed, at det nye samarbejde kan udvides med andre handelsstandsforeninger i kommunen. Arkivfoto: Martin Jørgensen

Der er allerede over 100 varenumre, og der er gaver fra 200 kroner og op til 900 kroner, så der er noget relevant at finde, uanset om man er en kæmpe virksomhed eller en enkeltmandsvirksomhed, der har tænkt sig at forkæle medarbejderne med en lokal gave.

- Jeg synes, vi lokale forretninger lige så godt kan tage en del af kagen, når der skal købes firmajulegaver. Jeg hører også fra mange, at de faktisk gerne vil støtte lokalt, men at den rigtige mulighed ikke har været der. Det er den så nu, og vi er allerede blevet taget rigtig godt imod, siger Trine Thomsen.

Det er ikke muligt for privatpersoner at handle julegaver ved den nye portal. Det kræver et CVR-nummer, men Trine Thomsen er allerede begyndt at overveje, hvordan konceptet kan udvides til også at omfatte private.

- Vi må se, hvad det kan udvikle sig til næste år, siger hun.

Køb firmagaverne lokalt

Lokalgaver.dk er en julegaveportal for lokale forretninger i Varde Kommune. Her kan firmaer købe julegaver til deres ansatte hos medlemmerne af Varde Handel og Ølgod Handel og Erhverv. Til næste år håber Varde Handel og Ølgod Handel og Erhverv at kunne udvide ordningen, så også private kan handle via portalen. Indtil videre er cirka 20 forretninger tilmeldt.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Plejecentre skal være fremtidens attraktive arbejdsplads

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Vi sejler ikke rundt i de brede spørgsmål

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Gør det, der virker for biodiversiteten

Ugeavisen Varde

Giv forældre 12 måneder med tilskud til at passe eget barn

Ugeavisen Varde

Bodil og Susanne har skabt Ravskolen: Se 98 millioner år gammel dinosaurfjer og spis en kiks med rav

Ugeavisen Varde

Rejsegilde på nyt flygtningemuseum: - Det hæver niveauet i kommunen

Ugeavisen Varde

Hjælp med at sænke gennemsnitsalderen

Ugeavisen Varde

Se billederne af Arnbjergs nye kæmpesatsning: Største sal i Varde Kommune og allerede nu aftaler med flere store navne i løbet af efteråret

Ugeavisen Varde

Nu kommer de sidste grunde på Troldhøjen til salg

Ugeavisen Varde

15-årige Kalle fra Horne vil gå hele vejen: Tror på førsteholdsdebut inden for tre-fire år

Ugeavisen Varde

Outrup-komet med landsholdsdebut og ungdomskontrakt: - Jeg fik kuldegysninger, da jeg sang nationalmelodien

Ugeavisen Varde

Næsten en halv million læste sider: Her er vinderne af klassekampen 2021 i Varde Kommune

Ugeavisen Varde

2. oktober: Øjeblikke af lykke i Varde Musikforening

Ugeavisen Varde

Droppede ud af eliteklasserne i Esbjerg og røg hjem til Næsbjerg: Gustav kæmpede sig tilbage i varmen og scorede som 17-årige i sin debut for førsteholdet

Ugeavisen Varde

2,3 elever mere i klasserne - nej tak

Ugeavisen Varde

Kærup-borger med i populært TV-program: Cecilie fra "De grønneste fingre" har brugt livet i haven til at komme ovenpå igen

Ugeavisen Varde

Så blev Henne Strand 67 kilo affald renere

Ugeavisen Varde

Livet folder sig ud efter corona

Ugeavisen Varde

LLO afliver kendt boligregel: Det er en ren myte

Ugeavisen Varde

Lær de fem erotiske sprog og giv parforholdet et boost

Ugeavisen Varde

Efter 40 år skifter Bent Ole arbejdsplads

Ugeavisen Varde

25. september: Husk dem, der glemmer

Ugeavisen Varde

Musik & Billedskolen inviterer til jubilæumskoncert på Torvet i Varde

Annonce