Annonce
Ugeavisen Varde

I godt sommervejr rykker kommunens parkeringskontrol ud ved Nysø

Kort over parkeringsmuligheder ved Nysø i Søndre Plantage. PR-foto
Parkeringsforholdene ved Nysø i Søndre Plantage bliver i godt sommervejr så kaotisk, at Varde Kommune nu indfører periodevis parkeringskontrol.
Annonce

Varde: Mange benytter området ved Nysø i Søndre Plantage til en kølig badetur i søen og afslapning på den tilstødende strand. For at kunne tilbyde de mange gæster mulighed for at parkere tæt ved søen er p-pladsen siden sidste sommer blevet mere end fordoblet, så der nu kan parkere 80 biler.

Til trods for udvidelsen af parkeringsområdet kan der på varme sommerdage være så meget rift om p-pladserne nærmest søen, at man kan opleve, at der ikke er flere ledige.

Varde Kommune har fået flere henvendelser om, at der sker uhensigtsmæssig parkering ved Nysø. Parkeringer, som besværliggør eller i værste fald forhindrer, udrykningskøretøjers mulighed for at komme til området. På den baggrund er kommunens parkeringskontrol nu blevet bedt om at foretage periodevis kontrol ved Nysø, skriver Varde Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce

Alle skal have en god oplevelse

Preben Friis-Hauge, formand for Udvalget for Plan og Teknik i Varde Kommune, fortæller:

- Det glæder mig, at så mange vælger at benytte badesøen i Søndre Plantage. Men for at alle kan få en god oplevelse, kan vi ikke gå på kompromis med de sikkerhedsmæssige, trafikale forhold. Gæster, der skulle være så uheldige at ankomme på et tidspunkt, hvor der ikke er flere ledige p-pladser ved søen, kan i stedet benytte sig af de øvrige parkeringsmuligheder i Søndre Plantage. Og så kan man jo bruge de fem minutters ekstra gåtur gennem skoven hen til badesøen på at opleve skovens dyr og planter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce