Annonce
Ugeavisen Varde

I Oksbøl har de mange bolde i luften

For få år siden besluttede en ny bestyrelse med masser af frivillige timer, ideer og gode energier at skabe fornyet liv i Oksbøl Badmintonklub. Det har båret frugt. Ud over en fordobling af ungdomsspillere, præsenterer badmintonklubben i samarbejde med SportsPark Blaavandshuk nu også to nye padel-baner. Den første står klar i juni, og det glæder de tre fra Padel arbejdsgruppen sig utrolig meget til. Fra venstre Carsten Manfred Frederiksen (formand for Oksbøl Badminton Klub), Henrik Nielsen (badmintontræner og bestyrelsesmedlem i Oksbøl Badminton Klub) samt Thomas Nyholm (SportsParkens halinspektør og badmintontræner). Privatfoto
I et tæt parløb med SportsPark Blaavandshuk, kan Oksbøl Badmintonklub snart tilbyde padel – den første bane forventes klar til juni og den anden bane i foråret 2022.

Varde: For få år siden var Oksbøl Badmintonklub kørt lidt træt, og klubben var tæt på en lukning. Men en ny bestyrelse tog serven, og kastede både energi, nye tanker og mange frivillige timer ind i arbejdet med at genskabe klubben, fællesskabet og især aktiviteter for ungdomsspillerne. Og den indsats har båret frugt. I dag er der 37 ungdomsspillere, hvilket er en fordobling af antallet set i forhold til tidligere år.

Aktiviteten med de nye padelbaner bygger ovenpå den succes, som Oksbøl Badmintonklub oplever lige nu.

Sportspark Blaavandshuk er i gang med et større projekt. Padelbanerne kommer til at ligge lige ved siden af de udendørs flex- og tennisbaner. Sandpuden er klar, snart bliver banen bygget og de første spillere løber på banen i juni. Privatfoto

- Vi er stolte af det tætte samarbejde med sportsparken, der har resulteret i en samarbejdsmodel for de kommende padelbaner, der både tilgodeser en foreningsmodel for badmintonklubben og en Pay-and-Play model (red. baneleje på time-basis) for SportsParken, siger Carsten Manfred Frederiksen, der er formand for Oksbøl Badmintonklub.

AnnonceVi er blandt andet blevet inspireret af Varde Tennisklub, der med stor succes også har anlagt padelbaner.

Carsten FrederiksenEuropæisk begejstring

Oksbøl Padel Sport er det officielle navn på badmintonklubbens nye aktivitet, der har fået egen facebookgruppe og hjemmeside.

- Vi er blandt andet blevet inspireret af Varde Tennisklub, der med stor succes også har anlagt padelbaner. Og jeg kan godt forestille mig, at vi på sigt også får en tennisaktivitet, så vi under Oksbøl Badmintonklub vil kunne tilbyde endnu flere former for ketcher sport, siger Carsten Frederiksen.

Også badmintonklubben i Oksbøl har været corona ramt, men bestyrelsen og trænere har forsøgt at gøre, hvad har været praktisk muligt, for at bevare aktiviteterne.

Oksbøl Padel Sport

Padel, tidligere kaldet padel tennis, er en sport, der bedst beskrives som 50 procent af det bedste fra andre ketcher – og batsportsgrene og 50 procent sjov, adrenalin, makkerskab og hyggeligt samvær. Sporten er let at komme i gang med og appellerer derfor til en bred gruppe - unge, ældre, uøvede og handicappede. Banen er omgivet af både glas og trådhegn. Begge dele bruges aktivt i spillet, hvor der oftest er fire på banen.

I Oksbøl er padel en udendørs aktivitet, der kan dyrkes hele året, med lys på banerne i vinterhalvåret.

Den første af to baner står klar i juni og til foråret 2022 forventes endnu en bane. Padelbanerne er støttet af lokale sponsorer.

Yderligere information på Facebook Oksbøl Padel Sport.

- De tre ungdomshold har trænet udendørs med mobile badmintonnet og specielle air-bolde. Det har måske ikke været så meget ”rigtig” badmintontræning, men vi har prioriteret at fastholde det sociale fællesskab og glæden ved bevægelse og motion. Det har været vigtigt for os at vedligeholde aktiviteterne, så vi har kunnet holde fast i den succesrige udvikling, vi havde opbygget lige før corona nedlukningerne, siger formanden og tilføjer:

- Vi vil arrangere introaftener på mandage over sommeren. Bat og bolde kan lånes i klubben, oplyser Carsten Frederiksen. Privatfoto

- Vi ser lyst på fremtiden, og det gør vi blandt andet også ved at udvide paletten og tilbyde padel, som er én af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa, lad bare den begejstring finde helt ud til os i Oksbøl, lyder budskabet fra Carsten Frederiksen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Børn og gamle biler på Torvet

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Malene Wonsbek bliver ny handelschef i Varde Handel

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Vinder af Ugeavisens Sommerspilskonkurrence: - Mor, du vinder helt vildt for tiden

Ugeavisen Varde

Malersvend fra Varde blev færdiguddannet med bronze

Ugeavisen Varde

De har bestået del af kloakmesteruddannelsen

Ugeavisen Varde

Derfor lukker Claus Sandholt Nielsen Havecentret på Ndr. Boulevard i Varde

Ugeavisen Varde

Kæmpe nerver til sidste eksamen: Nu vil Miriam være sygeplejerske eller jordemoder

Ugeavisen Varde

Gæster i Tambours Have kan lave blomster-versioner af mandala-tegninger

Ugeavisen Varde

Prinsessen fra Holstebro kom med på et afbud

Ugeavisen Varde

Højsæson for hugorme: Det her må du aldrig gøre

Ugeavisen Varde

Udstillingen er gul og lyserød - og lige til at tage en bid af

Ugeavisen Varde

Ingrid og Ove Arnbjerg hædret som årets ildsjæle 2021 i DGI Sydvest

Ugeavisen Varde

John slog sit sjette hole in one i Varde

Ugeavisen Varde

Livreddertårnet i Vejers fejrer 20 års fødselsdag - tårnet åbner med kage på fredag

Ugeavisen Varde

Kommunen forbereder at skære ned på testkapaciteten

Ugeavisen Varde

Poul Erik og Ketty Bech-fond betaler for planen: Vardes sydlige indfaldsveje skal være grønnere og skønnere

Ugeavisen Varde

Nysø er næsten blevet for populær – bøder skal dæmpe gemytterne

Ugeavisen Varde

Sådan får du dine børn til at synes, det er fedt at være på deres værelser

Ugeavisen Varde

Maja fik en helt speciel hue på

Ugeavisen Varde

Klumme af Torben Lehmann: Jeg er glad for at være dansker

Ugeavisen Varde

Derfor har Varde Faldskærmsklub fået Årets Idrætspris

Ugeavisen Varde

Nu har de valgt en ny formand: Han skal stå i spidsen for Varde Handel

Ugeavisen Varde

KONKURRENCE: Gæt antallet af genbrugstræer

Annonce