Annonce
Ugeavisen Varde

Indehaver af Lingeri Huset by Marlene dansede en åbningsdans hjemme i stuen

Mor og datter, Trine Duedal og Karoline Duedal Baldersbæk fra Varde, var i Lingeri Huset hos Marlene Schmidtdorf for at handle. - Jeg har bare glædet mig, til at butikkerne åbner, så vi igen kan komme ud og handle, sagde Tine Duedal. Foto: Malene Wonsbek
To måneder er en laaaaang lukningsperiode. Marlene Schmidtdorf, indehaver af Lingeri Huset by Marlene, har ikke haft netsalg, så hun glædede sig voldsomt til igen at servicere kunderne.

Varde: Følelsen er den samme som den 26. september 2018, hvor Marlene Schmidtdorf for første gang åbnede sin butik, Lingeri Huset by Marlene, i Kræmmergade. Hun er spændt, har både bobler og sommerfugle i maven.

- Det er en helt særlig dag. Og hvor har jeg glædet mig til at møde mine kunder og ikke mindst mine kollegaer fra de andre butikker, siger butiksindehaver Marlene Schmidtdorf, der gerne indrømmer, at hun blev så glad, at hun hoppede rundt og lavede en lille åbningsdans hjemme i privaten, da Mette Frederiksen gav grønt lys for en delvis åbning af detailbutikkerne.

Marlene har hverken haft salg gennem Facebook eller en webshop. Hun har præsenteret forårsnyheder på sin facebookside, så hun glæder sig til at åbne butiksdøren.

- Jeg forventer, at der måske er kunder, der skal have byttet et par julegaver. Andre trænger bare til at se de mange forårsvarer, vi har fået hjem. Vi følger alle restriktioner, så folk kan trygt komme ind i butikken. Hos os vil de fleste typisk prøve varen, inden de køber, derfor besluttede jeg mig for at holde forretningen helt lukket, men nu er vi atter klar til at tage imod, siger en meget veloplagt butiksindehaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce