Annonce
Ugeavisen Varde

Jacobilægerne i Varde udvider

Rune Kjeldsen valgte sidste år at blive kompagnon hos Jacobilægerne. Nu har kollegaen Britta Sand fra Hjerting også købt en del af lægehuset på Ringkøbingvej. Privatfoto

Flere patienter, flere kvadratmeter og flere parkeringspladser. Jacobilægerne udvider fysisk men også personalemæssigt med læge Britta Sand, der nu indgår som partner.

Annonce

Varde: Så snart Varde Kommune har givet tilladelse til en udvidelse af lægehuset på Ringkøbingvej, så er Jacobilægerne klar med en hurtig indsats, for de mangler plads.

- Vi udvider både fysisk og personalemæssigt. Britta Sand indtræder som den sjette kompagnon, hvilket betyder, vi kan tilbyde tilgang for nye patienter. Vi har på nuværende tidspunkt cirka 11.000 borgere tilknyttet lægehuset, og vi regner med at lukke for tilgang, når vi når op på 11.500, fortæller læge Rune Kjeldsen, der sidste år selv købte sig ind i Vardes største lægepraksis.

Lægehuset, der blev opført i 2009, er på 850 kvadratmeter. Der udvides i hver ende af den karakteristiske bygning med i alt 120 kvadratmeter.

- Vi har som oftest to-fire uddannelseslæger i praktik i huset, og dem skal der også være plads til. Og når nu vi er i gang, så fjerner vi volden ind mod jernbanen for at få plads til flere parkeringspladser, oplyser Rune Kjeldsen, der håber, at patienterne vil bære over med det rod, en ombygning altid medfører.

Der er hverken en start- eller slutdato på byggeriet. Men så snart byggetilladelsen er i hus, går arbejdet i gang.

De seks kompagnoner

Anette PartschSulma Christensen

Britta Sand

Michael Christensen

Kenneth Damgaard

Rune Kjeldsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce