Annonce
Ugeavisen Varde

Jeg fik en legetøjscomputer som 6-årig og har siddet ved en computer lige siden

Nelli Arnth er meget optaget af, hvordan man kan leve et liv, hvor der er tid til at mærke efter. Foto: Chresten Bergh

Tanker om tendenser i samfundet og det gode hverdagsliv kommer til at præge de klummer, som 28-årige Nelli Arnth Andersen vil skrive til Ugeavisen.

Kjelst: Hverdagen gør hende glad. Det gode liv. Det langsomme liv. Det simple liv.

- At turde træde et skridt tilbage, er faktisk ikke et tilbageskridt, men i virkeligheden et skridt frem, siger Nelli Arnth Andersen, der netop selv er trådt et stort skridt i en retning som Nelli vurderer, er det helt rigtige for hende, hendes mand og nyfødte datter.

- Jeg havde et super job på et reklamebureau i Århus, men i 2016 sagde jeg min stilling op for at flytte hjem til Vestjylland, fortæller Nelli, der er født og opvokset i Outrup. Hendes mand Søren er også lokal. Han er fra Lydum. Parret har været kærester siden de mødte hinanden til et gymnastiktræf i Polen tilbage i 2008.

- Vi er begge vokset op på landet, og vores fædre gik faktisk på landbrugsskolen sammen. Både Søren og jeg har været vant til meget plads, natur og dyr, så da vi begyndte at tale om børn og familieliv, kunne vi ikke se os selv i en lejlighed i Århus bymidte, fortæller Nelli Arnth Andersen.

Da Nellis bedstemor pludselig døde købte parret hendes nedlagte landbrugsejendom i Kjelst med tilhørende en hektar.

Vi dyrker og sylter vores egne grøntsager. Får jord under neglene. Det er skønt.

Nelli Arnth Andersen

28 år, nybagt mor til en lille pige på godt en måned. Gift med Søren Arnth Andersen

Født i Outrup

Uddannet Grafisk designer

Eget firma www.honshuset.dk

Initiativtager til netværksgruppen "Kvinder og karriere" i Varde

Skiftet fra by til land glæder Nelli sig meget over i hverdagen. På landet er det højt til himlen. Privatfoto
Annonce

Den røde tråd

Nelli var seks år da hun fik sin første computer. En legetøjscomputer af plastik som hun slæbte med overalt. Et par år senere fik hun også et lille kamera. De to elementer er i dag stadig hendes vigtigste arbejdsredskaber. Som uddannet grafisk designer hjælper Nelli Arnth Andersen små og større virksomheder med at skabe en rød tråd gennem deres markedsføring.

- Da vi flyttede til Kjelst startede jeg mit firma Hönshuset. Det er et kreativt studio, med flere aktiviteter for jeg er også yogalærer, dronepilot, og så driver jeg en lille webshop, fortæller Nelli.

Nelli Arnth er meget optaget af, hvordan man kan leve et liv, hvor man er passioneret og glad, hvor hverdagen er knap så meget hamsterhjul, og hvor der er tid til at mærke efter. Det er et spørgsmål om prioritering, den mulighed har alle siger hun.

- Mit firma er min hobby. Selvfølgelig skal der tjenes en løn. Men mit succeskriterium er, at jeg er glad i maven. Det var en stor beslutning at flytte fra storbyen til landet. At erstatte Caffe latte med gummistøvler og byture med havearbejde, tilføjer hun med et smil.

Og mere glad en nogensinde er Ugeavisens kommende klummeskribent, der i september blev beriget med en lille datter, så lige nu er hun på barsel.

Læs Nellis første klumme på side 8

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce