Annonce
Ugeavisen Varde

Jonas er blevet en vandhund

Jonas svømmer på et børnehold for nybegyndere i alle aldre. Nu tør han også svømme ud på det dybe uden bælte. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Tistrup: I to år var Jonas Pedersen fra Tistrup skrevet op til en plads på begynderholdet i Varde Svømmeklub. I august 2019 blev holdet genetableret, og nu svømmer han med stor selvtillid som en fisk i vandet.

- Jeg kunne godt svømme, men jeg turde ikke rigtig bevæge mig ud på det dybe og slet ikke uden bælte. Nu tør jeg godt, og jeg tør også springe fra tremetervippen, siger en tydelig stolt Jonas Pedersen, der er 10 år og går i 4. klasse på Tistrup Skole.

- Jeg har ikke hørt om andre svømmeklubber i nærheden, der har et begynderhold på tværs af alder, hvor børnene lærer at svømme helt fra bunden, så det har vi ventet på, fortæller far, Jesper Pedersen, der glæder sig over, at hans søn nu er blevet tryg ved at svømme.

Far og søn giver highfive til hinanden. På grund af undervisningen på svømmeholdet er Jonas blevet helt tryg ved at hoppe i vandet. Foto: Malene Wonsbek
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce