Annonce
Ugeavisen Varde

Kæmpe halloween-arrangement i Varde Sommerland: Tag familien med ud i mørket og bliv skræmt for livet

Tør du at blive skræmt for livet? Hvis ja, så kig forbi Varde Sommerland, hvor der er skruet helt op for uhyggen i udvalgte områder søndag 31. oktober. PR-foto
Søndag 31. oktober kan du få én på opleveren i Varde Sommerland, når flere af kommunens foreninger stabler et gigantisk halloween-arrangement på benene.

Varde: Traditionen tro er der igen i år halloween for hele familien i Varde Sommerland. Det begyndte for år tilbage som en lille happening, og i år forventer arrangører mellem 2000 og 4000 deltagere.

De har som altid store forventninger til aftenen, der kan noget helt særligt.

- Det giver en anden oplevelse for gæsterne at komme ud i mørket. Vi kombinerer det hele med, at man får hygge og uhygge for hele familien. Der er noget for dem med barnevogn, men også noget for dem, der vil have ægte uhygge. Det bliver fantastiske mørkeoplevelser for store og små, fortæller Lasse Frøkjær Madsen, leder af naturformidling og koordinator for halloween-arrangementet i Varde Sommerland.

Annonce

- Vi har eksempelvis et sort område, som vi kalder det. Der vil jeg anbefale, at man tager rene underbukser med, for det er rå uhygge, hvor der kommer til at ske lidt af hvert, fortæller Lasse Frøkjær Madsen og griner.

Vi har eksempelvis et sort område, som vi kalder det. Der vil jeg anbefale, at man tager rene underbukser med, for det er rå uhygge, hvor der kommer til at ske lidt af hvert

Lasse Frøkjær Madsen

Forskellige områder

Konceptet er som de andre år med forskelligt farvede områder. Grøn, gul, orange, rød og sort, og de forskellige foreninger hjælper til i forskellige områder.

Forskellige zoner

Grønt område: Dette område er for de helt små. Her serveres der varm kakao og saft, mens der bliver læst historier i lampernes skær i de forskellige shelters. Der er skruet ned for uhyggen og op for hyggen.

Gult område: Dette er for de syv-14 årige, og her er det igen knap så uhyggeligt, men kan alligevel blive testet en smule, hvor man kan opleve forskellige ting i mørket med bind for øjnene.

Orange område: Et af de nye områder efter 7-kanten er kommet til. På uhygge-skalaen er den lige midt imellem, men det er en overraskelse henvendt til de unge.

Rødt område: Det er her, at det begynder at blive uhyggeligt. Det er Varde Ungeråd, der har ansvaret for dette område, og der kommer knald på, fortæller Lasse Frøkjær Madsen. Her skal man ikke være med, hvis man er en "tøsedreng", som han formulerer det.

Sort område: Her sprænges uhygge-skalaen, og sarte sjæle skal ikke bevæge sig ind.

Mellem 35 og 50 frivillige er at finde i Varde Sommerland fra 18.00-20.00, hvor begivenheden løber af stablen. Folkene bag har også haft et ønske om at få åen i spil, og dette bliver også en realitet i år, hvor der sejles fakler ind for at skabe et ekstra liv og lys.

Varde Håndboldklub sørger for, at der kan købes pølser, hvis man bliver sulten mellem al uhyggen.

De mange aktiviteter og det unikke samarbejde på tværs af foreninger er ud over det sædvanlige, og Lasse Frøkjær Madsen fortæller da også med stor begejstring om projektet, der hvert år tiltrækker folk fra nær og fjern:

- Der er altid fantastisk opbakning, og det er imponerende at se, hvor selvkørende de forskellige foreninger er. Det er vildt at se, hvor meget de leverer. Folk løfter i flok og har en kæmpe lyst til at skabe oplevelser for andre, og det er så dejligt at være vidne til.

Han fremhæver også Varde Sommerland som et ideelt sted til et event som dette.

- Det er et helt specielt område, hvor du både har den bynære natur, som giver en særlig stemning. Vi glæder os helt vildt til at tage imod folk på søndag.

Halloween i det gamle Varde Sommerland foregår onsdag den 31. oktober fra klokken 18-20. Arrangementet er gratis at deltage i. Der opfordres til udklædning.

Det er NaturKulturVarde, Varde Bibliotek, 7-kanten, Varde Park Løb, Sommerlandslauget, Ungerådet i Varde Kommune samt Varde Håndboldklub, der er med til at arrangere halloween i Varde Sommerland.

Tør du at blive skræmt for livet? Hvis ja, så kig forbi Varde Sommerland, hvor der er skruet helt op for uhyggen i udvalgte områder søndag 31. oktober. PR-fotoAnnonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Mød politihjemmeværnet ved Kvickly

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Corona har smittet positivt af på boligmarkedet i Varde Kommune

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Dykkerklubben i fantastiske nye lokaler

Ugeavisen Varde

Mange kender ikke ny regel: Din juleshopping på nettet kan koste dyrt

Ugeavisen Varde

Få nemt mere bevægelse ind i hverdagen

Ugeavisen Varde

Outrup-kører på 15 år kan blive Danmarks nye speedwaystjerne: Klub kalder ham kæmpetalent med enorme muligheder og belønner ham nu med flerårig kontrakt

Ugeavisen Varde

Få kokkenes hemmeligheder til den perfekte brune sovs

Ugeavisen Varde

Stort interview med 7-kantens formand: Nordsjællænderen, der vil arbejde for Vardes nye kulturfyrtårn og vende et faldende medlemstal

Ugeavisen Varde

Valgplakaten i lygtepælen

Ugeavisen Varde

Lidt er ALTID godt nok…

Ugeavisen Varde

Gør som de professionelle: Her er decembers vigtige haveopgaver

Ugeavisen Varde

Juletræet kom op på Torvet i Varde

Ugeavisen Varde

Janderup-kæmper snupper DM-titlen for fjerde gang på syv år

Ugeavisen Varde

Nu får Varde sit eget julekort lavet af lokal kunster: Udleveres gratis i byens butikker

Ugeavisen Varde

Nye skilte skal formidle kulturhistorie ved populære lokale naturområder

Ugeavisen Varde

- Jaaaaa, vi gjorde det piger: En fantastisk sæson for pigerne endte med en kæmpe sejr og kvalifikation til oprykningsspillet

Ugeavisen Varde

Blodpropper satte livet i perspektiv: Nu rykker Lisbeth og Jens fra Varde til Samsø

Ugeavisen Varde

Berit fra Oksbøl har skiftet slagterkniven ud med en skalpel: Blev omskolet i en alder af 49 år og boede på kollegie i Randers, mens hun studerede

Ugeavisen Varde

Gunnvør og Stine var i USA, da corona buldrede afsted: Boede hos Trump-supportere og stod på snowboard med batman

Ugeavisen Varde

Få overblikket: Det ved vi om kommunalvalget 2021 i Varde

Ugeavisen Varde

Sæt ord på kærligheden hver dag

Ugeavisen Varde

Afhængig af telefonen? Væn dig af med at tjekke dine apps hele tiden

Ugeavisen Varde

Morten var 20 år gammel og levede et liv i fest og farver, da han fik en diagnose, der ændrede hans liv: - Man bliver hurtigt voksen og finder ud af, hvad der er vigtigt i livet

Annonce