Annonce
Ugeavisen Varde

Victoria på 16 år skal til VM: - Jeg er selvfølgelig også lidt nervøs

16-årige Victoria Kathrine Thomsen fra Varde skal til junior-VM i Tumbling. PR-foto: Brejninggaard.dk
16-årige Victoria Kathrine Thomsen skal dyste med andre juniorer i Tokyo.
Annonce

Varde: Siden sommerferien har 16-årige Victoria Kathrine Thomsen fra Varde sust rundt i Brejninggaard Efterskoles springhal, slået flik-flak og tilbragt en stor del af hendes tid i luften. Men lige for tiden er hun lidt oftere at finde i hallen end de andre. Hun skal deltage i junior-VM i tumbling i december i Tokyo.

Victoria Kathrine Thomsen har dyrket tumbling så længe, hun kan huske. Årene med fuld fart på springene har gjort hende så dygtig, at det faktisk er tredje gang, hun skal deltage til junior-VM. Det gør hende dog ikke mindre spændt og forventningsfuld.

- Jeg føler mig klar – men er selvfølgelig også lidt nervøs for at skulle præstere. Men det er så fedt, og jeg glæder mig til en kæmpe oplevelse, siger hun i en pressemeddelelse.

Victoria glæder sig til en fed oplevelse til VM i Tokyo. PR-foto: Brejninggaard.dk
Annonce

Træning i samarbejde

For at nå hertil har Victoria gennemgået en række kvalifikationsrunder, hvor hun sammen med syv andre i aldersgruppen 15-16 har opnået point nok til at kvalificere sig til VM.

Outrup Power Tumbling og Brejninggaard Efterskole har i flere år haft et tæt samarbejde om netop tumbling.

Annonce

Passionen er med

- Victoria formår lige nøjagtig det, der er så centralt for at være passioneret for en interesse, mens man er på efterskole. Hun nyder vennerne, dyrker efterskolelivet, ser det vigtige i undervisningen, samtidig med at hun er målrettet i sin interesse. Det er så vigtigt for os, at vi skaber de bedste rammer og bakker de unge mennesker op i deres passion, siger Kristian Grell, forstander på Brejninggaard, i pressemeddelelsen.

Victoria Kathrine Thomsen ved, hvad hun gerne vil have ud af oplevelsen:

- Deltagerne fra de andre lande er super dygtige, så realistisk set har jeg ikke en medaljechance – men for mig er det vigtigste at gøre mit bedste og få en fed oplevelse. Og en masse øvelse i at gå til internationale konkurrencer, som jeg får brug for, når jeg forhåbentlig skal konkurrere som senior en dag, lyder det i pressemeddelelsen.

VM i Tumbling for juniorer starter 5. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce