Annonce
Ugeavisen Varde

Kirk-Thomsen åbner guldsmedeværksted

- Vi ruster os til fremtiden ved at satse endnu mere på reparationer, service, højere smykkekvalitet og unikadesign efter kundernes ideer og ønsker, siger 45-årige Allan Kirk-Thomsen Foto: Malene Wonsbek
Ændring i ejerkredsen er den direkte anledning til at ure- og smykkeforretningen i Kræmmergade nu skifter profil.
Annonce

Varde: De lukker ikke. De rydder op og bygger om. Vinduerne hos Kirk-Thomsen i Kræmmergade er skærmet af brunt papir, og det er der en god grund til, for de er i gang med at rydde op i alle kroge, og når de åbner igen mandag den 11. marts, holder de udsalg – det har de ikke gjort i 10 år.

- Vi sælger ud af mode-mærker, som vi ikke længere ønsker at køre videre med. I fremtiden vil vi satse på en højere kvalitet, og som noget helt nyt vil vi få egen guldsmed i huset, så vi vil vi også til producere eget design, fortæller Allan Kirk-Thomsen.

Tanken om at få en guldsmed i forretningen er ikke ny, men anledningen til, at det lige præcis bliver nu, skyldes en uventet opsigelse fra én af butikkens kendte ansigter, Dorthe Klausen.

- Dorthe har opsagt sin stilling per 31. januar og er dermed også udtrådt af ejerkredsen, oplyser Allan Kirk-Thomsen.

Historik

Den 29. juni 1970 åbnede Else og Jes Kirk-Thomsen forretningen i Storegade 22.

Den 1. januar 1974 flyttede de butikken til Kræmmergade 1.

I 2001 solgte de forretningen til deres søn, Allan Kirk-Thomsen.

I 2008 kom urmager Lars Jørgensen og Dorthe Klausen med i ejerkredsen.

I 2019 består den nye ejerkreds af Lars Jørgensen, Allan Kirk-Thomsen og Mona Schwicker Christensen.

Annonce

Nye muligheder

Den 1. april bliver guldsmed Mona Schwicker Christensen fra Esbjerg ny medejer hos Kirk-Thomsen ApS. På førstesalen får hun sit eget værksted.

- Mona har i et halvt års tid varetaget samtlige reparationer for os, så vi kender både hende og hendes høje faglige niveau. Hun er utrolig kreativ og kan omsætte kundernes ideer og ønsker til unikasmykker, fortæller Allan Kirk-Thomsen, der er urmager og i 2001 overtog butikken efter sine forældre.

- Det giver rigtig god mening at få en guldsmed med i ejerkredsen, for vi servicerer kunderne med rigtig mange reparationer. Jeg tænker, at vi på årsbasis har sendt så mange reparations- og designopgaver ud af huset, at det nærmest dækker en årsløn til en guldsmed, vurderer 45-årige Allan Kirk-Thomsen.

Efter en udsalgsperiode på ti dage vil butikken være lukket fra fredag den 22. marts til mandag den 1. april, denne gang på grund af ombygning og indretning af guldsmedeværksted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce