Annonce
Ugeavisen Varde

Klumme Torben Lehmann: Når skidt bliver til godt

Nogle gange viser det sig, at der kommer noget godt ud af noget skidt. Det skriver ugeavisens klummeskribent om i denne uge. Arkivfoto: Chresten Bergh
Annonce

Hvad mener manden dog, Jo!

Nogle gange kan handlinger der sker i ens liv, være lidt svære at se noget positivt i, men faktisk så er det ofte, at reaktionen på et forløb, kan ende rigtig godt eller ligefrem meget bedre.

I The GLAM blev vi hen over julen ramt af sygdom, og folk der forlod bandet. Det var en svær tid for os. Vi følte, at det hele ramlede lidt sammen, heldigvis skiltes vi som venner, og i fuld forståelse, men alligevel var de resterende i bandet ramt. Men så kikker man på hinanden, og bliver enige om, at det absolut ikke skal slutte her. Der bliver fundet nye folk, og en arbejdsproces i øvelokalet kommer i gang, og BUM, allerede i dag kan vi mærke, at The GLAM virkelig sparker røv igen, og har en fed fremtid i sigte.

I forbindelse med sygdom og dødsfald er det nok meget svært at se det gode i situationen, men en sideeffekt kunne være at de pårørende eller efterladte, pludselig skal agere på en anden måde end de plejer, og dermed måske også dygtiggøre sig selv. Den, der for eksempel aldrig har haft med familiens økonomiske beslutninger at gøre, viser sig måske at være fantastisk til den opgave. Den, der aldrig har kogt en kartoffel, bliver i situationen tvunget til at lære et køkken at kende, og kan overraske.

Hvor tit hører man ikke folk, der er blevet opsagt fra et job, de ellers klamrede sig til, bagefter komme og sige, at de simpelthen har fundet deres nye drømmejob med helt nye muligheder.

Jeg husker også tydeligt, da Open Air i 2016 virkelig havde problemer. Det var en hård omgang for alle os involverede, men ud af asken rejste der sig en forening med helt nye værdisætninger. Og med et kæmpe sammenhold fra alle medhjælpere blev en skidt situation igen vendt til noget godt. Men lige da det stod på var der ikke meget positivt at se frem på.

Og se bare...

Da jeg startede denne klumme, var humøret lidt bundfalden, og nu cirka 400 ord senere, sidder man med smil på læben og glæder sig til eftermiddagskaffen og en klart fedende bolle med kagecreme og glasur.

Nogle gange skal en pose rystes lidt, for at brikkerne falder på plads, og skidt bliver til godt.

Og med et kæmpe sammenhold fra alle medhjælpere blev en skidt situation igen vendt til noget godt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce