Annonce
Ugeavisen Varde

Kom og spil floorball i Mejls

Lene Ansberg spiller floorball i MOT Hallen i Mejls og her vil man gerne have flere at spille med - både børn og voksne. Privatfoto
Floorball minder lidt om ishockey bare uden is. I MOT i Mejls har man været i gang med sporten i et par år og leder efter flere legekammerater i alle aldre.
Annonce

Mejls: Er der nogen, der har lyst til at spille floorball, så melder MOT i Mejls, at man godt kan bruge nogle flere spillere.

- Vi er nogle voksne, der hygger os med at spille floorball, men vi kan sagtens bruge nogle flere. Vi er både mænd og kvinder og aldersmæssigt er vi fra 20'erne og til, ja jeg er den ældste på 64. Det er sjovt, og så giver det ganske gratis motion. Børneholdet kan også bruge flere, så kan det måske give hold til sjov og hygge og flere til det seriøse, skriver Lene Ansberg i en henvendelse til avisen.

For et par år siden startede floorball op for alle aldre, og her meldte Lene Ansberg sig til som den eneste ældre blandt drenge og deres fædre.

Floorball stammer fra USA i 1950'erne, hvor den menes at være opstået som et alternativ til ishockeytræning i sommerhalvåret. Privatfoto

- De tog godt nok så pænt imod mig og ville godt spille med "bedstemor", men de drenge rykkede hurtigt og blev så meget bedre. De spiller nu seriøst og tager til kampe. Nogle vil dog hellere spille for sjov, så måske kunne det give til endnu et hold. Kontingent for deltagelse er rimelig tilgængelig, lokker Lene Ansberg.

De voksne spiller i MOT Hallen ved siden af friskolen hver mandag fra klokken 17.30 til 18.30. Børn og barnlige sjæle spiller onsdage 17.30 til 19.00.

Man er velkommen til at dukke op og spille med et par prøvegange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce