Annonce
Ugeavisen Varde

Kom til billedformiddag med Varde Lokalhistoriske arkiv

Prisen blev overrakt af Tværkulturelt Centers formand, tidligere sognepræst Inge With Johannesen. Ved prisoverrækkelsen talte også stiftspræst Peter Fischer- Nielsen fra Viborg Stift. PR-foto
Annonce

Varde: For sjette gang inviterer Varde Lokalhistoriske Arkiv til billedformiddag. Sammen ser foreningen den 26. november på en række billeder med mangelfulde oplysninger, og skønner at nå ca. 60 billeder. Det oplyser Varde Bibliotek i en pressemeddelelse

- Nu har vi en ny serie billeder klar og spørger: Hvem? Hvor? Hvorfor? Desuden krydrer vi formiddagen med en lille serie interessante lokalhistoriske billeder, lyder det fra biblioteket.

Billederne vil spænde over flere årtier, ca. 1940-1990’erne. Arkivet håber, mange vil dukke op og prøve at hjælpe med oplysninger.

På arkivets hjemmeside www.vardelokalhistoriskearkiv.dk er der på forsiden link til at se billedserierne fra Billedformiddagen 21.11.2018 og Billedformiddagen 5.3.2020 i arkiv.dk.

Ved de foregående formiddags-arrangementer har der været 50-80 deltagere, som har bidraget med oplysninger til mange af billederne. På grund af corona er der tilmelding.

Det sker torsdag d. 26. november 2020 kl. 10.00-12.00 på Varde Bibliotek, og arrangør er Varde Lokalhistoriske Arkiv i samarbejde med Varde Bibliotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Lav sund mad med Mette

Ugeavisen Varde

Spinat ud af ørerne

Ugeavisen Varde

Love matters

Annonce