Annonce
Læserbrev

Kommunalt byggeri. Nu er det Arnes tur

Annonce

Læserbrev: Varde By har nu rundet de 14.000 indbyggere. Det er flot, og det fortsætter forhåbentlig i fremtiden.

Der er de seneste 10-15 år investeret rigtig mange penge i Varde by. I mange år er alle kommunens tilskud til almene boliger blevet brugt i Varde, således at der i dag ikke mangler almene boliger i Varde.

Med hensyn til byforskønnelsen er der brugt rigtig mange penge i Varde By, cirka 65 millioner kroner.

Det er også blevet til en ny Frelloskolen. Denne skole er budgetteret til at koste 165 millioner kroner. Foruden dette skal der bruges 15 millioner til blandt andet at ombygge Sct. Jacobi Skole. For at gøre skolevejen sikker til Frelloskolen er der yderlige afsat 10 millioner til dette. Der er også investeret rigtig mange penge i Varde Fritidscenter. Når det hele er afsluttet, er der investeret i alt 59,3 millioner.

Når jeg skriver: ”Nu er det Arnes tur”, så mener jeg, at der må være anlægsstop i Varde by. I fremtiden skal der flere penge ud til alle lokalsamfund i Varde Kommune. Lokallisten har lavet en oversigt som viser hvordan pengene til anlæg er fordelt ud over kommunen. Der er også lavet en oversigt som viser fordeling pr borger af investeringer i områdecentre, byforskønnelse og byudvikling. Se vores side på Facebook: Lokallisten 2017.

Hvis du vil være med til at bryde Venstres og DF's monopol, så støt Lokallisten.

Enst Vedstesen. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce