Annonce
Ugeavisen Varde

Konfirmation i Varde: Pyyyhhh...  Vi havde heldigvis kun inviteret 43 gæster

Juubi, så er jeg endelig blevet konfirmeret jubler, Camille Sjøgaard Grønberg. Hun glæder sig over at kunne holde konfirmation med både mor Heidi og far Dan Grønberg, selvom de er skilt. Til højre for Camille er storesøster Dea og til venstre kusine Lærke. Familien for-festede uden mundbind på Torvet i Varde. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Heidi Sjøgaard fra Varde var fredag eftermiddag dybt optaget af konfirmationsforberedelser, så hun hørte ikke sundhedsministerens udmelding om, at der fra lørdag 26. september klokken 12 kun måtte være 50 gæster til private fester. Men så begyndte veninderne at ringe...

- Heldigvis bliver vi kun 43 i Varde Garten, så vi skulle ikke til at vælge nogen fra, siger Heidi, der er lettet over, at konfirmationen i det hele taget bliver til noget. Datteren, Camille Sjøgaard Grønberg, skulle have været konfirmeret i maj, og på grund af det høje smittetal frygtede Heidi for endnu en udsættelse.

- Nu får vi en god dag ud af det, selvom jeg godt nok synes at mundbind er en ægte "partykiller".

Dagens midtpunkt fra 8. A på Lykkegårdsskolen, 14-årige Camille, var i højt humør, da familien med duge på bordene holdt en lille forfest - uden mundbind -  med kaffe, sodavand, popcorn, slikkepinde og kransekage på Torvet i Varde.

-Jeg er rigtig ked af, at to af mine bedsteforældre ikke kommer med på grund af risiko for smitte, men så de se billeder og video fra festen. Jeg er bare glad for, at det hele ikke blev aflyst igen, siger konfirmanden, der er ivrig gymnastikpige og i øvrigt ønskede sig en Air Track.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce