Annonce
Ugeavisen Varde

KONKURRENCE: Gæt et beløb og vind CD og billet til Varde Sommerspil

Nye retningslinjer for sminke – sminkebudgettet er blevet tredoblet. Kan du gætte årets sminkebudget så send en mail til red.varde@ugeavisen.dk. PR-foto fra Zorro - The Musical
I samarbejde med 7-kanten sætter Ugeavisen Varde ekstra fokus på sommerspillet med en ugentlig konkurrence til og med den 30. juni. I denne uge handler konkurrencen om at gætte det samlede sminkebudget, der på grund af corona-restriktioner er blevet tredoblet.

Varde: Der skal tages højde for mange ting, når der skal produceres et sommerspil, og i år er der ekstra mange fokuspunkter, som 7-kanten skal iagttage for at overholde alle krav i forhold til corona-restriktionerne.

En af tingene er sminkning af skuespillerne. For at øge sikkerheden og minimere risikoen for smittefaren, får hver skuespiller i år udleveret sin helt egen sminkepose, så pudder, eyeliner og foundation og andet ikke bliver blandet sammen.

- Det er nødvendigt, at vi tager vores forholdsregler, men det er selvfølgelig ikke nogen helt billig løsning. Der er 51 skuespillere på scenen i år, så de personlige sminkeposer giver en merudgift på 15.000 kroner, hvilket bringer det samlede sminkebudget op på 45.000 kroner, siger forestillingsleder Hans Gundesen.

Annonce

Udover de personlige sminkeposer, bliver pladsforholdene i området, hvor skuespillerne opholder sig for at blive sminket og omklædt til forestillingen, indrettet anderledes.

- Vi har ændret på faciliteterne, så vi har skabt yderligere to kvadratmeter til skuespillerne. Alt sammen smitteforebyggende foranstaltninger, der skal medvirke til at holde alle corona fri i øve- og spilleperioden, siger Hans Gundesen.

Ugens spørgsmål: Gæt et beløb

Hvad koster sminken til årets sommerspil? (Svaret findes i artiklen på denne side)

  1. 25.000 kroner
  2. 35.000 kroner
  3. 45.000 kroner

Den heldige vinder får 1 billet til sommerspillet og en CD med sangene fra "Fyrtøjet - en gnist i Andersens liv". CD'en er signeret af Martin Brygmann, der har skrevet sangtekster og musik til forestillingen.

Svaret skal være os i hænde senest mandag den 14. juni - mærk gerne kuverten/mail med SOMMERSPIL

Send til: red.varde@ugeavisen.dk eller klip kuponen ud og aflever den i Ugeavisens postkasse på Murfeldts Plads 5, 6800 Varde

Vinderne, der udtrækkes af redaktionen på Ugeavisen, får direkte besked, mandag den 14. juni.

Yderligere information om "Fyrtøjet - en gnist i Andersens liv" på www.7-kanten.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Maren sagde sit faste lærerjob op for at blive kunstner på fuld tid: - Jeg kniber mig selv i armen – er det virkelig sandt?

Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce