Annonce
Ugeavisen Varde

Krææs i Varde genåbner butikken fredag på Ndr. Boulevard

Gennem et newyorkervindue kan kunderne se ud i køkkenet, hvor maden tilberedes. Her er det Frida Bennetsen, der sammen med Lene Haahr er i fokus. Foto: Malene Wonsbek
I lørdags havde Krææs sidste åbningsdag i lokalerne på Østervold i Varde. I den forbindelse spurgte flere kunder igen Lene Haahr om, hvorfor hun dog flytter fra midtbyen, men for indehaveren er fordelene på Ndr. Boulevard helt åbenlyse.

Varde: Beliggenhed. Beliggenhed. Beliggenhed. En kendt og populær boligudsendelse, der indrammer vigtigheden af at have adresse lige præcis på det helt rigtige sted – således også for gourmetforretningen Krææs, der officielt åbner butikken på fredag.

I lokalerne på Østervold stod de næsten på nakken af hinanden. Mikkel Møller Kristensen og Frida Bennetsen arbejder her i det kolde køkken, hvor der er god plads til at anrette det, der skal ud af huset. Foto: Malene Wonsbek

- Beliggenheden på Ndr. Boulevard er super for både os og kunderne. Der er rigtig mange, der i det daglige kører på omfartsvejen rundt om byen. Vi har p-pladser, så man kan holde lige foran døren, og så har vi fået 200 kvadratmeter mere, siger en særdeles travl forretningsindehaver, der midt i flytningen holder køkkenet kørende med bestillinger ud af huset.

Butikken er endnu ikke færdigindrettet, men alt står klar til åbningen på fredag. Anette Holm Hansen er i fuld gang med at fylde køledisken med færdiglavede egnsretter. Foto: Malene Wonsbek


Annonce

Butikken er meget vigtig for mig. Vi har behov for den respons, vi får fra de daglige kunder. Jeg ville savne noget, hvis vi kun leverede mad ud af huset.

Lene Haahr, indehaver af Krææs


Lene Haahr havde håbet på at kunne præsentere et par helt nye tiltag i forbindelse med butiksåbningen på fredag. Men hun har ganske enkelt for travlt, og selvom hun arbejder 17-18 timer i døgnet, så har selv hun en grænse. Det er især nye frokostordninger og store sommerfester der noteres i ordrebogen.

Hele logistikken er blevet tænkt ind i indretningen. Mikkel Møller Kristensen har bakket bilen helt op til lageret. Han er i fuld gang med at flytte varer fra Østervold til Ndr. Boulevard. Foto: Malene Wonsbek

Nye tiltag på vej

Det nye, der er i vente, er blandt andet forskellige kit, hvor man får alle råvarer, men selv skal tilberede maden. Et andet tiltag, som Lene også har nye ideer til, er børnerådet, som kommer med forslag og hjælper hende med at udvikle børnemenuer.

Selv om at mad ud af huset og færdige retter blevet Lene Haahrs image, så vil hun også på den nye adresse prioritere butikken højt. Hun håber, at kunder, der vil have friskskåret pålæg, friskhakket kød, ferske kylling og alt det andet hun har i kølediskene, vil finde vej til Ndr. Boulevard.

Køkkenet er opdelt i en varm og en kold afdeling. Her holder Lene Haahr gryden i kog og glæder sig over al den plads, hun har fået. Foto: Malene Wonsbek

- Det er vigtigt for mig at få den daglige snak med kunderne i butikken, og som noget nyt indretter vi ved vinduet et højbord, hvor man kan nyde en hurtig tapas eller andet, siger Lene Haahr, der glæder sig over, at den daglige logistik for både hendes 16 ansatte og kunderne bliver meget lettere.

Lene Haahr foran butiksindgangen på Ndr. Boulevard. Butikken på Østervold lukkede i lørdags og fredag morgen åbner butikken på den nye adresse. Foto: Malene Wonsbek

En trofast Krææs-kunde og byrådspolitiker, Preben Friis-Hauge (V), vil sammen med Lene Haahr klippe snoren til den officielle åbning fredag den 21. maj klokken 9.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Maren sagde sit faste lærerjob op for at blive kunstner på fuld tid: - Jeg kniber mig selv i armen – er det virkelig sandt?

Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce